03
jún

Ergonomikus bútorok a gyerekszobában

Az ergonomikus bútorok – életkortól függetlenül – alapvető szempontok a gyerekek munkakörnyezetének kialakításakor. A Moll-System und Funktionsmöbel GmbH évtizedek óta a kimagasló minőségű, ergonomikus ifjúsági bútorok egyik vezető gyártója, a piac egyik legelismertebb és leginnovatívabb  képviselője.

ergonomikus bútor

Íróasztalai válogatott, minőségi tömör fából – juhar, bükk, tölgy – készülnek, dönthető, és állítható magasságú asztallappal, jobb és balkezes gyereke számára egyaránt megfelelő ergonomikus kialakítással. Fiókjaiban, rekeszeiben a könyveknek, füzeteknek, és  tollaknak egyaránt tökéletes helye van,  és  minden kényelmesen kézre esik, amire egy iskoláskorú gyermeknek szüksége lehet.

Az asztallapok kényelmesen támasztják az alkart, minden tevékenységhez – olvasás írás, rajzolás – ideálisan állíthatók.

ergonomikus bútor

Az íróasztalok tökéletes kiegészítői a mosható – és cserélhető –  huzatú masszív és biztonságos forgószékek. Kialakításuk ideális, és egészséges ülést biztosít, minden ergonómiai paraméternek megfelelve. A fokozatmentesen állítható magasságnak köszönhetően a talpak kényelmesen a földön, a lábszár függőlegesen a combok vízszintesen vannak, míg az ülőrész minimális dőlésszöge, valamint előre-hátra való mozgathatósága a láb ideális vérkeringését biztosítja. A formázott háttámlák a a legideálisabb ponton támasztják, és  tökéletesen tartják a derekat és a hátat. Ismervén a gyerekeket, a gyár olyan biztonsági részleteket is alkalmazott a székeknél, mint a lekerekített szélek és az ujjbecsípődés elleni védelem, illetve a görgők kialakítása során arra a tényre, hogy azok kemény és puha padlókon egyaránt sérülésmentesen használható legyen.

A MOLL bútorok minőségének bizonyítéka a forgószékekre szóló 5, és az  íróasztalokra kiterjesztett 10 éves gyári garancia.

ergonomikus bútor

ergonomikus bútor

ergonomikus bútor

ergonomikus bútor

ergonomikus bútor

További információ:  EUROPA DESIGN