29
Júl

Design mosdó innovatív anyagból

.

Az öntött márvány mosdó korunk fejlesztése. Anyaga finomra őrölt gránitporból, üveggyantából és adalékanyagokból áll, melyet összetömörítve hatalmas tömörségű és szilárdságú anyagot kapunk.  Felülete könnyen tisztítható, adott esetben kisebb sérülései könnyen javíthatók.

Az új, MARMORIN – NOEL mosdó kollekció egy igen érdekes, szép, ível modern formát kapott: a szögletes külső elemben egy, a mosdón végigfutó ovális belső díszítő mélyedés látható, ahol a lefolyó víz távozik. Ez a részlet  funkcionálisan és design szempontjából egyformán fontos szereplő  a mosdószériánál  – ami így az egész család formavilágát megjelöli, és  meghatározza. A NOEL mosdók háromféle méretverzióban 800, 1000, 1200 mm-es szélességben,  és egy szintén 1200 mm-es,  dupla mosdó verzióban kaphatók.

mosdó

mosdó

A PALERA mosdó,  egy igazán különleges és egyedi design, amiben a  japán origamik stílusát megidézve, egy hajtogatott papírcsónak formát álmodtak meg tervezői. A Palera természetesen  térben álló, hiszen izgalmas formája így tud legszebben érvényesülni.

mosdó

A MARMORIN 2013-as újdonságai már eddig is különlegesek voltak, azonban a gyártó az általános szériái mellé egy úgynevezett Prestige szériát is bemutatott az idén, melynek két családját mutatjuk most be.

Az ISAR, a  szögletes és a lekerekített formának egy igen érdekes,  modern keveréke. Nagyon szép hosszított élek, harmonikus magasságok és lágy ívek jellemzik ezt a 3 termékből álló családot.

mosdó

A GOCCIA az idei újdonságok egyik, joggal legmerészebbnek tartott darabja. Ez a „hajtogatott” kád, kétféle színben, egy  alul fekete –   felül fehér, és egy egyszínű hófehérben változatban is. A hófehér változat különlegessége, hogy a matt és a fényes  fehér keveredik az anyagban, és ebből is látni, milyen különleges, egyedi csodákat lehet létrehozni az öntött-márvány anyagból…

mosdó

további info:  VS FÜRDŐSOBA SZALON