06
aug

iPhone vezérlésű luxuskávé

.

Mobil, iPhone, minimál design és kávéfüggők figyelem!

scanomat topbrewe kávéfőző

A dán SCANOMAT újdonsága az okostelefon vezérelt kávégép, mely hozzáértők szerint a világ legfinomabb kávéit készíti el csészénként mindössze 25 mp alatt – választék tekintetében pedig tudása, a legjobb baristák tudásával vetekszik. A készülékből nem látszik egyéb, mint egy gyönyörű, minimál csaptelepet idéző rozsdamentes acél kifolyócső, melyről sugárzik a világhírű skandináv design letisztult luxusa.

scanomat topbrewe kávéfőző

Az elegáns szoborszépségű kifolyócső a pohár méretéhez igazodva magasságában állítható, 360 fokban körbeforgatható, és – mivel a minőségi kávéfőzés és tejhabosítás sarkalatos pontja megfelelő hőmérséklet – teljes egészében szigetelt is. A szabadalmazott „hattyúnyak” belseje három vékony csövet rejt, a kávé a tej és a víz számára.

Az igazi varázslat, amitől az egyik legjobb kávé születik a világon, a többféle betétet tartalmazó kettős kávédaráló rendszer, valamint a világ legkisebb – szintén szabadalmaztatott – professzionális tejhabosítója, mely a legselymesebb, legkrémesebb állagú tejhabot produkálja.

scanomat topbrewe kávéfőző

Csak egy gombnyomás a programok közt, és máris kész az espresso, macchiato, cappuccino, cafe latte, americano, és a hagyományos fekete kávé, mind mesés aromájú, frissen őrölt kávébabból… A TopBrewer  hűtött vizet, hideg tejet, forró- gőzt, és vizet, és ráadásként több ízben isteni forró csokit is biztosít. A trendi készülék természetesen minden használat után a legapróbb, legrejtettebb részleteit is tökéletesen áttisztítja, hogy következő alkalommal is makulátlanul álljon rendelkezésünkre.

scanomat topbrewe kávéfőző

A design, és a páratlan aroma világ azonban csak fele a történetnek… A másik fele a kommunkáció, vagyis a wifi a bluetooth az IPAD ls iPhone nyújtotta lehetőségek. Segítségükkel a nekünk leginkább megfelelő, legfinomabb és  minden szempontból legideálisabb „kávét zsebben tárolhatjuk”. Ez annyit jelent, semmi más tennivalónk nincs, mint egy csészével odasétálni a készülékhez, beütni a kedvenc kombinációt, és várni néhány másodpercet a gőzölgő aromára… Nem csak a kívánt kávé típusát, de annak erősségét, vagy akár a tej mennyiségét is beprogramozhatjuk.

scanomat topbrewe kávéfőző

Az alkalmazás, ami  letölthető az Apple iTunes Store-n keresztül,  lehetővé teszi a testre-szabott kávézást – a kávé egyedi milyenségén túlmenően –   megjelenítve  a gép hőmérsékletét és folyamatos állapot-üzenetét az egész a főzési folyamat alatt. Ha nincs okostelefonod, akkor sem maradsz kávé nélkül az álmos reggeleken, hiszen az idei év DESIGN AWARD díjas készülékének alaptartozéka a pultba süllyesztett nagyméretű, LCD kijelzős érintőképernyő.

kávé gép

A kávé és a számítógépes csúcs technológiák ötvözésével első alkalommal született meg az az intuitív mód, mellyel a kedvenc kávénk garantáltan mindig abban az ellenőrzött, legmagasabb minőségben, és mindig a legelegánsabb és legstílusosabb módon kényeztet  minket, ahogy talán titokban mindig is vágytunk rá…