09
aug

Burkolat, vagy drágakő?

 FIANDRE

burkolat graniti fiandre precious stone

A természet csodája, és a régmúlt ihlette a kivételes szépségű Precious Stone – drágakő –  kollekcióját. Több forrásból merítve kelt életre: a márványbányák bányászati hagyományából, a kőbányák múltjából; de hatott rá a mitológia és a történelem is, melyek elmesélik a különböző  kvarcitok ,  pl. az ametiszt történetét, a karniol szent attribútumait, a malachit értékét,  vagy  a borostyánkő ősi eredetét…

burkolat graniti fiandre precious stone

Miként a művészi érzékkel megáldott ötvös tehetsége és kreativitása révén értelmezi a drágaköveket mikor elegáns ékszereket alkot, így FIANDRE is elérte ezzel a kollekcióval, hogy újra tudja alkotni a természet erejét és csodáját, megtartva a természetes drágakövek olyan tulajdonságait, mint a szépség és a ritkaság. Abszolút tökéletes kivitelezésű a 6 mm-es kerámialapon alkalmazott legújabb technológiának köszönhetően, a Precious Stone kollekció páratlan szakértelemmel támogatja a modern építészetet.

burkolat graniti fiandre precious stone

Rendeltetése, hogy kiemelje a különleges erezetet, mely a  300 x 150 és 150 x 75 cm formátumának köszönhető, ezért különleges hatású belső tereket lehet vele álmodni és megalkotni.

A kollekció, a műgyanta a felületeket teszi fénylővé és értékesen ragyogóvá  egy nagyon elegáns és értékes kerámia anyagon.
A felületek, és a látvány, páratlan… A  legértékesebb Carrara márvány, a nemes és kifinomult, nagymúltú kő  a Pietra Venata, a csodálatos  Breccia Miele  az Onice  árnyalatai, az Agata – Venata Blue és Corniola virtuóz volutái, az Agata Azzurra kiömlő fénysugárra emlékeztető megjelenése,  Malachite és a Marmo Verde mélysége, (melyek eredendően  a középkori itáliai építészet jellemző anyagai) az AmarilloAmbra és Ametista mély mozgása, a Nero Portoro márvány  intenzív és ragyogó, aranyozott erei, kivétel nélkül, mind  leírhatatlan szépséggel kápráztatnak.

burkolat graniti fiandre precious stone

A múlt értékeiből a FIANDRE műszaki porcelán gres ékszereket alkotott, egyedülálló darabokat, melyek biztosítják azt az esztétikai luxust, ami a legjobb technológiai értékekhez kapcsolódik.

burkolat graniti fiandre precious stone

Precious Stones egy olyan Fiandre termék, amit pontosan az egyedülállóság és elegancia követelményei szerint készítettünk: az elérhető széles kínálaton túl létrehozható a saját design és még inkább személyre szabhatóak a terek is. A 3 x1 ,5 méteres 6 mm vastag lapok  belsőépítészeti elemként (tolóajtó, étkezőasztal..) és falburkolatként egyaránt  alkalmazhatók. PRECIOSUS STONE drágakő kollekció,  a GRANITI FIANDRE kínálatnak –  szerintünk –  leggyönyörűbb darabjai…

további info a magyarországi disztribútornál:  STUDIO FIANDRE

további fotók:  itt és itt