12
aug

Mosogató medence design 2013

.

A konyha napjainkban is a kulináris élvezetek forrását jelenti. Elengedhetetlen része a jól megválasztott mosogató medence, amely napjainkban design elemmé is vált. Azonban a design mellett egyre inkább kap hangsúlyt az egészséges életmódra és környezettudatosságra alapozott életszemlélet, melynek  ma már hazánkban is egyre több ma már a követője…  

A lengyel Marmorin gyár  2013-as legfrissebb termékújdonságai már az Ön konyhájába is beköltözhetnek:  melyek nem csupán gyönyörű formai és design újdonságok, szemet gyönyörködtető darabok, hanem egészségünk megőrzéséhez is hozzájárulnak. A mai modern konyhatechnológia ugyanis igyekszik immunrendszerünk és egészségesebb életvitelünk törekvéseiben is a segítségünkre lenni. Fontos szempont – és nemcsak a kisgyermekes családoknál – hogy lehetőleg baktérium, vírus és gombamentes – azaz egyre sterilebb legyen az ételeink felhasználásának és előkészítésének területe. Hiszen pont a konyhai előkészítés, tisztítás során vagyunk legjobban kitéve az esetleges, ételeinkbe bekerülő szennyeződéseknek. A különböző alapanyagok, halak, húsok, zöldségek, friss ételek előkészítése, szeletelése közben kevesebb a mosogatnivaló, és ránk nézve pedig biztonságosabb, ha már eleve olyan a mosogató tálcánk anyaga, hogy azon biztonsággal elvégezhetjük az előkészítés munkálatait.

1 e1364851866588 Mosogató medence újdonságokIGNIS – klasszikus, lekerekített forma, 3 különböző formában, egy medencés kis csepegtető résszel, egy medencés szélesebb csepegtető résszel, illetve két medencés, a kisebbik részén gyümölcsmosóval. Ezekhez a mosogatókhoz is ugyanúgy tartozik az automatikus dugó, a lefolyó-garnitúra, valamint a hulladékcsapda telepítésének lehetősége a hulladék ártalmatlanító, valamint a túlfolyó rendszer.

Létezik ugyanis ma már olyan mosogató medence, melyek felülete antibakteriális filmbevonattal rendelkezik. A technológia alapja, hogy a gyártás során már az alapanyagba ezüst ionokat kevernek, ezzel megakadályozva, hogy az egyes baktériumok elszaporodjanak a termékek felületén. Ez az innovatív technológia a BioCote néven szabadalmazott eljárás. A lengyel Marmorin, az immár 25 éves környezettudatos cég, mely egy kis családi vállalkozásból nőtte ki magát, több évtizede foglalkozik mosogatók és mosdókagylók egészen elképesztő választékának innovatív, környezet és egészségtudatos gyártásával.

2 e1364852224338 Mosogató medence újdonságokDEBRA – a gyár által kifejlesztett MAGRANIT nevű anyagból készült, szép, sötét grafit-szürke  mosogató medence, minimál stílusban, maszkulin, és modern konyhákhoz. Négy különböző formában választható: egy medencés sima, egy medencés csepegtetővel, két medencés, illetve két medencés trapéz formában. 

A számos díjat és elismerést nyert környezettudatos Marmorin együttműködik a BioCote-tal, garantálva ezzel, hogy a baktériumok, gombák, penész és egyéb szennyeződések ellen védelmet biztosít, mint a Superburg MRSA és más hasonló támadások ellen: E. colli baktérium, Aspergillus niger és Szalmonella. A mosogató medence  antimikrobális befejezése megakadályozva a baktériumok elszaporodását és elszennyeződését a környezetében. A cég korábban más, konkrét projektekhez gyártott mosogatókat illetve zuhanytálcát, szanitert, és hosszú éveken át így forgalmazták kiváló minőségű termékeiket.  A Marmorin mosogató medence választéka – mind a 2013-as újdonságok, mind a korábbi termékek is – a konyháknál leginkább használt színekhez tökéletesen passzol. A Marmorin mosogatók kínálatában megjelennek design formák, éppúgy ahogyan a szolid külső is, amely közkedvelt mind Európában, mind az Egyesült Államokban.

3 e1364853100690 Mosogató medence újdonságokTONO – Egy-medencés, csepegtető nélküli, és egy medencés csepegtető helyes mosogatók, melyeknek különleges és nagyon szép, formája egyszerre, modern és finom. Fehér Magranit őrleményből készült, automatikus dugó- és, a lefolyó-garnitúrával, túlfolyó rendszerrel, hulladékcsapda telepítésének lehetőségével. a minimalista stílusba illő nélkülözhetetlen részlet a konyhában. peremmagasságával a pult felületébe olvad.  Letisztult vonalaival a tisztítása egyszerű, mivel nélkülöz minden kis beugrót és peremet, ezért nem tud megragadni bennük a szennyeződés.  Létezik csepegtető nélküli kivitel a kisebb konyhákba és csepegtetős is, ez azért praktikus, mert a csepegtető felület felhasználható akár halak vagy cékla szeletelésére, hiszen nem veszi át a szagokat és nem színeződik el. Kitűnő lerakó felület, mert a magas hőmérsékletnek is ellenáll.

Számos tervezői és egyéb díjat, köztük a Top Design díjat is elnyerték már az utóbbi évek során a Marmorintermékei, gyáraik pedig saját tervező stúdiót és designereket működtetnek a termékek tervezéséhez.

további információk:  VS FÜRDŐSZOBA SZALON