30
aug

A vágyott ovális kád

Kaldewei – ish újdonság

kaldewei central duo oval

Európa legnagyobb kád gyártója a KALDEWEI évről évre, pontosabban minden második évben a világ legnagyobb nemzetközi fürdőszobai szakvásárán az ISH-n, újabb és újabb fantasztikus modellekkel lepi meg a vásárlóit és a szakmát egyaránt. A német gyártó kád palettáján azonban vannak olyan időtlen darabok, melyek évtizedes modellek ugyan, de mind a mai napig töretlenül sikertermékek.

kaldewei central duo oval

A Centro Duo OVAL, a sikeres CENTRO DUO család újragondolt és átalakított, térben álló, burkolatos változata. A burkolat konzekvensen idomul a kád sima formájához. Jellemzője a puritán egyszerűség, a letisztult elegancia.

kaldewei central duo oval

Ahogy nevében is bennfoglaltatik, ez egy duó kád, középső lefolyóval, vagyis ideális a kétszemélyes használathoz. Habár maga a kád több mint tizenöt éves modell, 2012-ben „ráncfelvarrás” keretében olyan részletek is módosultak rajta, mint pl. a lefolyó, mely egy sokkal elegánsabb, zománcfedelet kapott. A kádat ezért a saját le- és túlfolyójával kell rendelni, mely kérésre lehet a mai minimalista designnak megfelelően, vízbeömlős változat is.

kaldewei central duo oval

Szintén opcionálisan rendelhető egy, vagy több lyuk kiképzése is a kádperemen, az igény szerint az arra szerelhető csaptelepeknek.

kaldewei central duo oval

A CENTRO kádcsalád meghatározó tulajdonsága az extrémen egyedülálló, 47 cm-es mélység. A kádak legtöbbje általában 41-43 cm mély és ez a többlet mélység sokkal élvezetesebb fürdést biztosít.

kaldewei central duo oval

Az élmény továbbfokozható a KALDEWEI saját szabadalmú COMFORT LEVEL lefolyórendszerével, melynek használata, 5 cm vízmagasság változtatást tesz lehetővé, és természetesen ez a szerelvény is – igazodva a designhoz – zománcfedelű.

 kaldewei central duo oval

A kád gyönyörű látványán túl, műszaki megoldások tekintetében is a magasra tette a mércét. Igény szerint Sound Wave kád-audio rendszerrel szerelhető, ekkor a rendszerrel, és Bluetooth segítségével értékes hangdobozként funkciónál, csúcsminőségű különleges hangzásélményt nyújtva.

kaldewei centro duo oval

kaldewei central duo oval

 kaldewei central duo oval

További info:   KALDEWEI  –  CARACALLA FÜRDŐSZOBA STÚDIÓ

még több kép:  ITT

érdekes lehet még: AZ EGYENES  FÜRDŐKÁD,  FÜRDŐKÁD VARIÁCIÓK,  FESZÍTETT VÍZTÜKRŰ KÁD