01
Sze

Offecct Island, a kortárs puff

.

Az OFFECCT ISLAND a várakozó- és, lobby terek megreformálására tervezett ülőke család.

PUFF - offecct islands

A  különböző méretű puff alkotta “Sziget” kollekció – valójában egy letisztult, modern vonalvezetésű mobil ülőbútor-rendszer, számtalan méret, szín és anyag variációban, textil és bőr és fa felülettel, melynek két típusába, a designer JEAN-MARIE MASSAUD,  élő növényeket is integrált.

PUFF - offecct islands

Megalkotásával a híres francia formatervező akarta újrafogalmazta a közületi terek részleteit, annak érdekében, hogy rugalmas és funkcionális bútor-rendszere a különböző terekhez és különböző helyzetekhez könnyen és gyorsan alkalmazható legyen.

PUFF - offecct islands

PUFF - offecct islands

A moduláris ülőkék apró  kis szigetek és korallzátonyok érzetét keltik, miközben kényelmes helyet biztosítanak az informális találkozókhoz. A sziget fílinget még tovább fokozza a számos módon egymáshoz  sorolt ülőkék méret, anyag, és magasságbeli eltérése.  A lapos, kör és négyzet alakú ülőkék növénybeültetése, az abszolút “a pálmafa árnyékában ülök” érzését nyújtja.

offecct islands

Az innovatív látványon túl, a bútor, egyfajta környezettudatos gondolkodást is képvisel – játékos, erőlködés mentes hozzáadott értéket,  a jobb levegőével bíró, zöld környezet kialakítása érdekében.

offecct islands

Szigetek nem klasszikus  ülőbútorok, inkább egy elvont, különböző izgalmas módon megnyilvánuló részletek, amelyek együttesen alkotják meg az újító szemléletű teljeset…

PUFF - offecct islands

PUFF - offecct islands

további info:  EUROPA DESIGN

érdekes lehet még: HORDOZHATÓ PUFF, A RUGALMAS MEGOLDÁS

még több kép: ITT