07
Sze

Pingvig és társai – a design gyerekbútor kollekció

A MAGIS design bútorok egyik szivetmelengető családja, a bájos és egyszerű vonalvezetésű, állatokat megformáló design gyerekbútor kollekció.

 GYEREKBÚTOR - magis mee too

Az olasz cég,  2004-ben vezette Me Too nvre keresztelt kollekcióját a piacra, melyet – azóta is évről évre bővítve – a  2 és 6 év közötti gyerekek számára készít. A bútorok, kiegészítők és játékok egy komoly team munkáját dícsérik, összesen kilenc designer dolgozik folyamatosan a ma nagyjából 20 féle terméket számláló kollekción.

GYEREKBÚTOR - magis me too

Az első termék 2005-ben, a világhírű finn designer, EERO AARNIO által terveztt, és  mára már ikonikussá  vált PUPPY volt. A történet talán legnagyobb érdekessége, a neves formatervező kora volt, aki ekkor már a hetvenharmadik életévében járt… és mégis  – gyerekeknek álmodott…

GYEREK BÚTOR - magis me too

A Puppy családhoz idén új kutyusok csatlakoztak, a tavasszal debütált 101 pöttyös dalmaták.  Az egybként nyolc színben és négyféle méretben létező gyerekbútor családban léteznek sötétben világító, foszforeszkáló és fényes műanyag kutyusok is.

GYEREK BÚTOR - magis me too

Mivel agyerekek ebben a korban izgatottak, lelkesek, csúsznak, másznak, gurulnak,  hintáznak, és mint egy kis szivacs, úgy szívnak magukba minden infót a világról, fognak, ízlelgetnek, hallgatóznak, és tapintanak…  nem mindegy milyen tárgyak veszik őket körül.

gyerekbútor magis dodo

GYEREK BÚTOR - magis me too

A MAGIS gyerekbútor család minden tagja színes, érdekes, izgalmas, játszani és felfedezni hív, miközben a lehető legbiztonságosabb, legyen szó ülőkéről, kutyusról hintalóról, kacsáról, vagy “keljfeljancsi”  módjára imbolygó, ölelhető – birkózható vidám pingvinről…

további info a termkekről:  EUROPA DESIGN