18
okt

Egyedülálló zuhany koncepció

.

Kaldewei PIATTO az individuális zuhany-élmény új színpada.

round-shower-tray-11474-3595433

Zuhanytányérból, függönyből-szerelvényből kialakított luxus dizájnkoncepció  egy különleges zuhanytálca, mely  középpontja a magas igényű, dizájn fürdőszobának. A kör alakú szabadon pozícionált zuhanytálca, a hozzá kialakított speciális zuhanyfüggönnyel egy személyes színpad, az egyéiség utánozhatatlan kifejezője.

A kör lehetővé teszi az energiaáramlást, ezért ideális az “erő” feltöltésére. Ezt domborítja ki a Piatto zuhanykoncepció, mely szerint egy 3,5 mm vastag üvegzománcozott acélból gyártott 150 cm átmérőjű 6 cm magas zuhanytányér a rafinált peremkialakításával optikailag a padlón lebegőnek tűnik. A hozzá illeszkedő színben egyező lefolyófedél tovább erősíti a harmonikus összbenyomást. Meghatározóan emeli a Piatto értékét a választható luxus csapszerelvény illetve a különlegesen nemes zuhanyfüggöny. A függöny az abszolút vízzáró PES anyagból készül, teflon kiegészítésekkel.

piatto-11006-1

A függöny aljára egy vékony mágnes csík kerül bedolgozásra, így tökéletes záródik az üvegzománcozott acéltálcára. A függönytartókör extravagáns dizájnja gondoskodik a függöny két szárnyának a könnyű mozgatásáról. Ez a megoldás lehetővé teszi a könnyű ki- és beszállást. Másrészről így a szerelvények és a kézi zuhany kényelmesen elérhetők. A középre helyezett zuhanyfej garantálja az egyedülálló zuhanyélményt.

Kaldewei Piatto

Piatto a design-fürdőszoba középpontja

A Piattoval a Kaldewei filigrán szoborként rendezte be a helyiség szabadságát ügyelve azokra, akik egy fürdőszobában különlegeset keresnek és tudatosan az exkluzív dizájnkialakításokat választják. A Piatto bizonyítja, hogy az ember, ahogy az életben úgy a fürdőszobában is középre kerülhet. Ezt teszi a 150 cm átmérőjű tálca a sok hellyel illetve a mozgásszabadsággal. Emellett a 6 cm magasság igazán kényelmes belépést tesz lehetővé. A tálca és a függöny széles színválasztéka együtt műtárgyként hat egy igényes egyedi fürdőszobában.

prodotti-11006-rel02

további info:  KALDEWEICARACALLA FÜRDŐSZOBA STÚDIÓ