22
okt

Variq luxuskabinok

VARIQ LUXUSKABINOK 

Ismert világbajnokunk nevéhez fűződik az új  magyar világszabadalom, a  VARIQ LUXUS KABINOK rendszere, mely alapjaiban írja át a luxuswellness fogalmát.

Szauna, fényterápia, sókabin, szivarszoba, kávézó – mindezek igény és tetszés szerint, egy  IPad vezérlésű, moduláris design rendszerben. A különleges luxuskabinok egy, a LEGO-elv alapján összeépíthető rendszer szerint készülnek, amiben korlátlan fantáziával, minden szempontból – színben és anyagában – teljesen egyedi enteriőr alakítható ki, ami már útban hazafelé iPad, vagy telefon segítségével vezérelhető.

szauna - variq

Az építés szempontjából rendkívüli előny, hogy az egyedi igények szerint megtervezett VARIQ kabinok, már készre szerelve kerülnek a helyszínre, így vége az építkezés miatti leállásoknak, a kulcsrakész kabint a cég oda szállítja, ahová Ön megálmodta.

szauna - variq

A VARIQ variálható és intelligens luxuskabinok már a piackutatás ideje alatt nagy visszhangot kaptak, idén nyár elején, számos hazai designer, építész, belsőépítész figyelmének fókuszába került – több területen is megmozgatva az érdeklődők és a szakma fantáziáját.

szauna - variq

A gardenwellness, mint trend még újdonság Magyarországon, de az igény a kreatívan kialakított privát kertek egyedi hangulatára és a saját otthon nyújtotta aktív pihenés összehasonlíthatatlan élményére – egyre nagyobb. A kültér luxusa, az élmények, a szabadság, és a valódi wellness  az, amit a VARIQ innovatív design- és műszaki formába öntött.

szauna - variq

szauna - variq

A projekt sikere, úgy tűnik, jó kezekben van: a szabadalom tulajdonosa és a termék ötletgazdája PŐDÖR CSABA gépészmérnök (BME), aki már több, mint egy évtizede cégvezetőként dolgozik az üzleti életben. Emellett neve sokaknak máshonnan is ismerősen csenghet, kick-box küzdősportban többszörös magyar bajnok, és számos világbajnoki cím birtokosa. A VARIQ termékcsalád piacra lépésében munkáját egy elhivatott szakemberekből álló team, valamint támogató szakmai partnerek segítik.

szauna - variq

2013. november 16-án a HILTON Budapest Westend előtt, világpremierrel debütál, majd ezt követően egész hétvégén megcsodálható és KIPRÓBÁLHATÓ lesz a luxuskabin!

részletes info: VARIQ