16
jan

Jégszauna narancsbőr ellen

VARIQ LUXUSKABIN

A Kryo-terápia más néven hidegkezelés  különféle formáit, már évszázadok óta alkalmazzák gyógyító és megelőző célzatokkal egyaránt.

VARIQ KRYO

Kryo-szauna ellentéte a hagyományos szaunának, ahol test csupán nagyon  rövid időre, mindössze 1-3 percig van kitéve  -100 °C és -160 °C-os hidegnek. Annak ellenére, hogy ez egy rendkívül alacsony hőmérséklet, a szervezet nem fagy meg, mert a szauna légterében lévő levegő nagyon száraz.

VARIQ KRIO

Ez a rövid, ellenőrzött  termikus  sokk segít megteremteni a szervezet egyensúlyát megszünteti a stresszt, csökkenti  a túlsúlyt és felszámolja a narancsbőr elkeserítő látványát! Hatására javul a hangulat, megszűnik a levertség-, gyengeség- és fáradtságérzetet a sejteknek segítséget kapnak a természetes regenerálódáshoz, aminek követkzményeként létrejön egy fiatalabb szervezet, amely lépes ösztönözni az immunrendszert, szabályozni a hormonális aktivitást és az anyagcserét.

VARIQ KRIO

A Kryo-terápia konkrét gyógyító hatása is széles körben ismert. Jelentősen gyorsítja, ezáltal pedig lecsökkenti a baleseti sérülések, műtétek, sportsérülések, bőrbetegségek gyógyulási  idejét, e mellett bizonyítottan  számtalan gyógyíthatatlan, fájdalommal járó betegséget  tesz hónapokig tünet és fájdalommentessé.  A terápia kifejezetten ajánlott reumás betegségek, kötőszöveti sérülések, autoimmun betegségek, csontritkulás, pathológis fájdalmak, idegrendszeri rehabilitáció, akut égési sérülések, emésztő rendszeri vérzések esetén, illetve segíti a fizikai megterhelés utáni felépülést, támogatja a megerőltetett izmok, izületek regenerálódását, növeli az ellenállóképességet és fizikai állóképességet.

VARIQ KRIO

És, hogy miért olvasni minderről nálunk…? Mert az a hatékony gyógymód  megvalósítható  a VARIQ lego elv alapján összeépíthető intelligens vezérlésű wellnesskabinjaiban is, ha úgy döntünk, hogy  “1 legó kockát” ennek a terápiás élménynek állítunk be…

további részletes info:  VARIQ INTELLIGENS LUXUSKABINOK