12
dec

Hogyan ápold a laminált padlód?

HARO

haro_tisztitoszerek

Érdekes, hogy a  legtöbb ember míg rendkívüli hangsúlyt fektet a számára legideálisabb, legjobb és legszebb meleg burkolat kiválasztására, addig lényegesen kevesebben figyelnek arra,  hogy pontosan milyen ápolást igényel később ez a padló.

haro_tisztitoszerek_1

Fontos tudni, laminált padló esetében az ápolás a padló védőrétegét érinti, ezt kell óvni – és erre bizony a víz nem alkalmas. Tévedés azt hinni, a laminált padlót egyszerűen csak fel kell mosnunk… Ennél nagyobb hibát talán el sem követhetnénk. Nem azt mondjuk, hogy soha nem szabad minél szárazabbra csavart tiszta vizes felmosófejjel áttörölni, de ez még nem ápolás. Ha sokszor és bő víz éri a laminált padlót, sérülhet a padló klikk rendszere, a lapok kontúrja kirajzolódik, és deformálódik. Azt sem árt tudni, az erőteljesebb súrolás sem igazán laminát barát, ezért felejtsük el még a legfinomabbnak mondott folyékony súrolók használatát.

haro_tisztitoszerek_2

A laminált padlót első lépésben – a megfelelő kefés fejjel – porszívózzuk fel, majd a portalan padlón használjunk kifejezetten laminátumokra kifejlesztett tisztító ápoló szereket. A nagy múltú HARO parkettagyár saját fejlesztésének köszönhetően egy új, egyedi terméket fejlesztett ki padlói ápolásra.  Azonban nem elégedtek meg egyetlen termékkel, hanem egy  komplett tisztítócsaládot dobtak piacra, ami segít a padló, a parketta és a laminált padló tisztán tartásában, eltávolítja a legmakacsabb, zsíros szennyeződéseket is, és csillogóvá, tiszta friss illatúvá teszik a felületeket.  A HARO 150 éves tapasztalatának köszönhetően bízhatunk a termékekben, biztosak lehetünk a tökéletes végeredményben.

haro_tisztitoszerek_

info: DREAMFLOOR