12
dec

Vízálló padló – Haro, Egger, AquaStep – különbségek…

Ma már nem eretnekség fahatású padlóval burkolni a fürdőszobát vagy a konyhát – sőt, mindez egyáltalán nem meglepő…  A mai felgyorsult világban ez természetes, és bárki számára adott, amihez most három gyártót is ajánlunk  figyelemfelkeltőként:  AQUA-STEP, EGGER, HARO.

 vizallo_padlok_1

1. AQUA-STEP vízálló padló

Az Aqua-Step vízálló padlónak köszönhetően a víz és a fa összeférhetetlensége már a múlté. A 100%-ban vízálló alapanyagnak köszönhetően semmilyen körülmény közt nem púposodik, bátran használható minden olyan helyiségben, ahol a padló vízzel való érintkezése természetes – vagyis a fürdőszobában, konyhában egyaránt lerakható . Az Aqua-Step vízálló padlóra akár egy vödör vizet is kiönthetünk és ott hagyhatjuk addig is, míg a kiöntött víz elpárolog, a padlónak semmi baja nem lesz!

vizallo_padlok_2

2. EGGER Aqua+ vízálló padló

Az Egger Aqua+ vízálló padlónak víztaszító anyaggal impregnált faőrlemény alapanyaga nem 100%-ban vízálló, ami egy egyszerű példával élve annyit tesz, pl: vizes lábbal kilép a kádból a padlóra akkor azt “illik”  mielőbb feltörölni. Ennek ellenére az Egger Aqua+ vízálló padló alkalmas fürdőszoba, konyha burkolására, hiszen a szokás, nem az áztatás ezekben a helyiségekben, csupán természetes jelenség a víz ide-oda fröccsenése.

vizallo_padlo_4

3. HARO vízálló padló

A Haro vízálló padló esetében az alapanyag, víztaszító anyaggal impregnált fa. Tulajdonságai megegyeznek  az  Egger Aqua+ padló víztűrő tulajdonságaival.

vizallo_padlo_3

info: DREAMFLOOR