05
jan

Vízálló laminált parketta

Laminált parketta fürdőszobába? IGEN. Ez nem kérdés, az AQUA STEP megjelenése óta.  A gyártó, a belga PARCOLYS  NV, az építőipari anyagok extrudálásában felépített 40 éves  tapasztalatát a legújabb vízálló és hangelnyelő padlók kifejlesztésére fordította, az eredmény pedig hatalmas  siker lett.

4930870639 e1332145808442 Laminált parketta vízálló formában

Egyedülálló tulajdonságai révén lakossági és közületi felhasználásra egyaránt alkalmas ott, ahol a hagyományos laminált parketta szóba sem jöhet.

inspiration bath banner1 Laminált parketta vízálló formában

Az AQUA STEP laminált padló tökéletesen ellenáll víznek, nedvességnek és párának egyaránt. Konyhában, fürdőszobában, mosókonyhában, folyosón, pincében bárhol  tökéletesen használható, semmilyen légköri körülmények között sem púposodik fel, lerakásához nem kell előzetes akklimatizálás, mi több, közvetlenül lerakható nedves betonra, akár párafékező fólia nélkül is.

ambiance interieur e1332145075273 Laminált parketta vízálló formában

living vendome oak 4v1 Laminált parketta vízálló formában

Lerakása nagyon egyszerű, a gyorsan és könnyen összeilleszthető  speciálisan összepréselt illesztéseknek, valamint a világon elterjedt Uniclick rendszernek köszönhetően, kategóriájában a legjobb, tökéletesen vízálló réteget eredményezve.

Shop mystic wood sd1 Laminált parketta vízálló formában

Ez a nagyon rugalmas burkolási rendszer lehetővé teszi a laminált padló többszöri újrarakását. Akár 900 m2-es (30 m x 30 m) nagy felületek burkolására is alkalmas – burkolatváltó profilok használata nélkül!

1112 e1332145494310 Laminált parketta vízálló formában

Vízzel és tisztítószerrel egyaránt tisztítható, az eredmény pedig egy   baktériummentes, penészálló (allergiától szenvedőknek ideális) magas sűrűségű laminált padló burkolat, aminek belsejébe professzionális bevonatának és a tökéletes vízállóságnak köszönhetően nem jut be szennyeződés. A hagyományos fa laminált  társaival szemben, 30%-kal jobban elnyeli a zajt, ezen felül különleges módon alkalmazkodik a környező hőmérséklethez, padlófűtés fölé is rakható, így komfortos, csendes, és barátságos érzést nyújt.

bedroom samoa teak sd1 Laminált parketta vízálló formában

Extra erős, nagy terhelésnek,  és ütésnek egyaránt ellenálló laminált parketta, amit magrészének kiváló minőségű, méhsejt-szerkezetű felépítésének  és szintetikus gyanta keverékének köszönhető. Ezáltal kategóriájának legerősebb, IC3-as besorolásba tartozik. Rendkívüli, C4-es kopásállósága lakossági felhasználás esetén 20 év garanciára jogosítja, mely a vízállóságra, színvesztésre, és felszíni kopásra terjed ki.

bathroom limed oak org1 Laminált parketta vízálló formában

A PARCOLYS NV elkötelezte magát egy olyan kiemelkedően környezetvédő társasággá válni, amely környezetbarát termékeket hoz létre a piacok számára.  Az AQUA STEP laminált parketta környezetbarát termék,  gyártása során 100%-ban újrahasznosított vizet használnak, maga a  laminált parketta pedig egy olyan környezetbarát termék, melynek sem formaldehidet sem  PCP-t nem tartalmaz, anyaga bármikor  teljes egészében újrahasznosítható.

Parcolys badkamer STFSV e1332146525788 Laminált parketta vízálló formában

Az AQUA STEP egy új időszámítás kezdete, amikortól már nem probléma többé a vízben úszó fürdőszoba, egy üveg kiömlött vörösbor a konyhában, vagy a buli hevében felborogatott pezsgőspoharak a nappaliban…