10
feb

Laminált padló újdonság

EGGER 

Az Egger két évente rukkol elő újdonságaival, melyet egy új kollekció megteremtésével ötvöz. 2015 az új kollekció éve, így a méltán híres Egger gyár ismét alkotott!

Flashbuene_ELFC_950x530px

Termékeit a következő jelzővel illeti „Made in Germany”, vagyis Németországban készült! Ez a jelző már már védjeggyé vált, hiszen a Németországban készült termékekről szinte mindenkinek a precizitás jut eszébe! Így van ez az Egger esetében is, kiváló minőségű termékek, hitelesített termelési folyamatok és fenntarthatóság! Ezt ígéri az Egger 2015 – 2017 Laminált padló kollekciója…

4287

A szóban forgó idei kollekció keretén belül az Egger összesen 86 terméket dobott piacra, a hatalmas választéknak köszönhetően mindenki megtalálja azt az egyet, mely számára leginkább tetszetős. A kollekció termékeit új felületek megjelenése, számos új forma s hosszú élettartam jellemzi. A cél egyértelműen az életterek tervezésének legmagasabb szintű kiszolgálása. S a legmeghökkentőbb, hogy mindezt igen kedvező áron biztosítja vásárlóinak.

cikk kép 1

Aqua + vízálló termékcsalád

Az Egger új kollekció legnagyobb fejlesztésének tekinthető az új kollekcióban megjelenő vízálló laminált padló termékcsaládok. Az új ismérv számtalan kaput nyit, hogy az enteriőrben a maximális az összhang domináljon. Az otthona teljes területén megjelenő egységes padlóburkolat optikailag tágasabb térélményt és egyedi designt kölcsönöz. A választás során keresse az aqua+ jelzést!

cikk kép 2_

Könnyű tisztántart hatóság

Az Egger laminált padlók amellett, hogy vonzó megjelenést nyújtanak kiváló minőségű bevonattal készült felületüknek köszönhetően könnyű „gondozást”, ápolást biztosítanak. Tisztításukkor választhatjuk a nedves törlést vagy a porszívózást, hiszen mindkét lehetőség a laminált padlók tisztaságát és higiénikusságát eredményezi. Sőt az aqua+ jelzéssel ellátott vízálló laminált padlók gőzzel való tisztítása is megengedett!

cikk kép 3

info: DREAMFLOOR