12
Már

GARDENEXPO 2015

gardenexpo2015_001

Árnyékos lugas, miniatűr japánkert, új teraszbútor vagy egy kerti grill? A Gardenexpón csillapítható minden  kertvágy,  hiszen a legnagyobb hazai kerti életmód kiállítás páratlan választékkal és rengeteg ötlettel hozza el a tavaszt! A GARDENEXPO és társrendezvénye, az ORCHIDEA ÜNNEP, március 20-22 között vár minden érdeklődőt a Budapest Sportarénában, ahol idén is fantasztikus bemutatókertekből lehet ihletet meríteni a kertek megtervezéséhez és berendezéséhez.

gardenexpo2015_011

Egyre inkább válik valóban életmóddá a kerti élet, ami nagy részben a kerti bútorok fejlődésének köszönhető. Az időjárásálló, kárpitozott kerti társalgó és étkező bútorok évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, hisz puhaságukkal és trendi színeikkel a beltér komfortját csempészik kertjeinkbe. Az innovatív, kültérre kifejlesztett alapanyagok megjelenése lehetővé teszi, hogy kerti bútorainkat már egész évben a szabad ég alatt tarthatjuk: ellenállnak esőnek, fagynak, napsütésnek, UV-nek, penészedésnek. A legújabb trend mindezeken felül megkívánja azt is a kárpittól, hogy kellemes, a beltéri ülőgarnitúrák anyagát idéző, pamutszerű, gyakran bolyhos tapintású legyen.

gardenexpo2015_014

De milyen is egy rusztikus hálószoba saját kertje, mi is az a bíbor tangó és mi a tökéletes választás egy kerti partihoz? Az idei bemutatókert igazán széles spektrumon prezentálják, mennyi lehetőség rejlik a kerttervezésben. A „kész” kertek mellett a kertépítéshez és kertberendezéshez szükséges eszközöket is megtalálni a Gardenexpón, a medencétől az öntözőrendszeren és burkolatokon át az árnyékolókon keresztül a grillekig, kemencékig és a kert sajátos hangulatát meghatározó kiegészítőkig.

gardenexpo2015_007

Az idei Orchidea Ünnepen, melynek a Substral a főtámogatója, az ókori Egyiptomot idézi, elképzelve azt, milyen is lehetett volna, ha Egyiptom mesés világa ismerte volna az orchideákat. Felhasználva e nagy ókori birodalom híres helyszíneit díszletként, kétségtelenül pazar látványt nyújt az ezerarcú, szépséges orchidea.

OOO

A korábbi évtizedek orchidea kiállításainál most mindez négyszer nagyobb területen, a hazai és külföldi nemesítők közel 2000 virágából összeállított csodás kompozíció formájában tekinthető meg.   A látvány mellett regisztrálni is érdemes a www.gardenexpo.hu oldalon, a hogy elérhető közelségbe kerüljön a kiállítás  fődíja, egy álomszép kerti garnitúra.  A  GARDENEXPO weboldalán megtalálható a  teljes KIÁLLÍTÓI LISTA és a programok csak úgy, mint a jegyelővételi lehetőség mellyel a sorban állás is elkerülhető.

további info:  GARDENEXPO