09
Sze

Kevesebb fűtésszámla a Veluxal

velux-web-1280x458_wo headline

Nyílászárókat hosszú évtizedekre vásárolunk, és a mai energia árak mellett igen fontos szempont, hogy teljesen elégedettek legyünk. Nyáron még csak-csak hajlamosak vagyunk átsiklani a téma felett, azonban kora ősztől a téma aktuálisabbá válik mit bármikor, hiszen senki nem szeretne sem fázni, sem pénz pazarolni a hosszú téli hónapokban, és valljuk be, a teleink egyre hosszabbak és hidegebbek.

Velux_Winter_Rolläden_kleiner_Junge

A Velux Standard Plus új, energia optimalizált tetőtéri ablakai az innovatív ThermoThechnology hőszigetelési rendszernek és a speciális gumitömítésnek köszönhetően  kiváló hőszigetelő képességgel bírnak,  és egy extra erős pajzsként állnak  a széllel és a mínuszokkal szemben. 

soundproof-roof-window-against-rain

Hőszigetelő képessége akár 7%-kal is jobb a  VELUX Standard tetőtéri ablakokhoz képest, ami a több hónapos hosszú fűtési szezonban már jelentős megtakarítást eredményez.

Velux-dakvensters-2

A Standard  Plus ablakok 100 %-os huzatmentességet biztosítanak, a lakás sokkal csendesebb a kiváló hangszigetelő képességének köszönhetően, a bútorok, textilek színe tartós marad, nem fakul, alsó és felső kilincses, fa és műanyag változatai léteznek, és rendkívül biztonságos, mivel törés esetén nem zuhan ki, nem törik szilánkosra.

01a385a60cf539c074d6a56e03dd6831

Hőszigetelő képessége a Velux redőnyökkel télen akár további 14% energia megtakarítást jelent.

velux_rollladen_100940

Utólag is gyorsan egyszerűen és tisztán beépíthető és rendkívül könnyen, akár akár távvezérléssel is kezelhető.

Velux-02

további info:  LAMBDA SYSTEME