04
okt

Patinás kézműves mozaikok – Cersaie újdonság 2015

Ez a mozaik, ami más, mint a többi… A patinás olasz kézműves cég a DG MOSAIC egészen különleges, mindössze 0,75 mm vastag mozaikokat gyárt, ami új megvilágításba helyezi az art mozaikok koncepcióját.

cersaie 111

A kifinomult és elegáns üvegmozaikok elképesztőn széles színskálában készülnek, a tervezői fantáziának pedig semmi nem szabhat határt, hisz a színek és árnyalatok közt gyakorlatilag korlátlan az átmenetek lehetősége.

cersaie 117 - 1

Emellett – néhány más neves mozaikgyártóhoz hasonlóan, mint például a BISAZZA – a DG MOSAIC kollekciójában is fellelhetők a változatos méretű, leheletvékony, 24 karátos arany, platina, ezüst és titán mozaiklapocskák, melyek kombinálásával páratlan élményt nyújtó art mozaik alkotások születhetnek. Az esztétikai és érzelmi hatások tovább fokozhatók a mozaik alkotások átvilágításával, ami valóban rendkívüli módon attraktívvá teszi a megjelenést, hisz ne feledjük, mindössze alig több, mint másfél mm vastagságról beszélünk.

cersaie 119

Izgalmas továbbá az a tény is, hogy 1 négyzetméternyi mozaiknak, mindössze 2,8 kg a súlya, ami további különleges és egyedi megoldások lehetőségeire predesztinálja…

cersaie 113 kk

DSC00359

cersaie 118

cersaie 126

cersaie 112