08
jan

Egyéni vízélmény, a legprofibb ülő- és lábzuhany

DORNBRACHT – COMFORT SHOWER

Dornbracht, Comfort Shower

Komfort zuhany a Dornbracht új alkalmazása, mely egyedülálló módon, egy ülő zuhannyal egészíti ki a spa élményt. Különböző kifolyók és vízképek,  gombnyomásra magával ragadó programok, mindez kényelmes ülő testhelyzet ami elmélyíti a relaxációt.  Új módját kínálja a zuhanyozásnak, és egyben tovább bővíti a Dornbracht Vertical Shower (Álló zuhany) és Horizontal Shower (Fekvő zuhany) kínálatát. Egyesíti az innovációt és kényelmet. Az ellazult ülő testhelyzet tökéletes módja a hidroterápia élvezetének, a Kneipp zuhanynak, illetve a masszázsnak.

Dornbracht, Comfort Shower

Kombinálja a Dornbracht BigRain fejzuhanyt és WaterFall Pearlstream beömlőt. Ezzel a két vízképpel a víz lágyan ömlik a vállra és nyakra, kényeztetve ölelve körbe a testet, miközben a WaterBar-okból áramló erőteljes vízsugarak ellazítják a felső és alsó háti részt, és a Kneipp csőből áradó víz további stimulál és masszíroz.

Dornbracht, Comfort Shower

A lábzuhany egy opcionális, extra funkció a Komfort zuhany bővítéséhez. Különösen frissítő sportolás után,  a váltakozó hőmérséklet pedig segít a test védelmi és immunrendszerének aktivizálásában. Létezik a Komfort zuhany kiegészítéseként, de rendelhető akár önállóan is.

Dornbracht, Comfort Shower

Dornbracht, Comfort Shower

Két változata létezik: az egyik egy polírozott acél felület krómmal kombinálva, valamint egy szálcsiszolt acél felületű, matt platinával kombinálva.

dornbracht-comfort-shower

Dornbracht, Comfort Shower

info: SVÁBBAU