24
jún

3D fürdőszoba tervezés a legapróbb részletekbe menően

Előfordulhat, hogy a fürdőszobára szánt helyiségünk nagyra sikeredett, mégis, hogyan használjuk ki ezt az előnyt? Bizony néha az is nehézséget okoz, hogy mit csináljunk a nagy térrel, hogyan lesz meghitt és otthonos?

InteriCad látványterv

Bizony ilyenkor jön a tervezgetés, számos alaprajz készítése,  melynek elrendezésében sokszor még sem  vagyunk elég biztosak. Hová kerüljön a térben álló kád? Hogyan építsük be a dupla mosdót, egyáltalán, hogyan alakítsuk ki úgy a fürdőszobát, hogy ne legyen unalmas, sematikus az elrendezése? Ezek eldöntése mind fontos szempont, hiszen a kiállásokat még a burkolás előtt előtt ki kell alakítani.

InteriCad látványterv

InteriCad látványterv

Ahhoz, hogy igazán különlegesen elrendezett teret kapjunk, nagy segítséget tud nyújtani, az InteriCad 3 dimenziós látványtervező programja, mellyel  lakberendezők tudnak profi segítséget  nyújtani, és  figyelembe véve minden elvárást, olyan elrendezéseket, ötleteket tudnak javasolni, amelyek megvalósításával fürdőszoba az egyedi, luxus fürdőszoba hangulatát fogja tükrözni.

InteriCad látványterv

A lakberendezőknek nem jelent a problémát a szabálytalan, nem derékszöget záró fürdőszobák tökéletes kialakítása sem. Az InteriCad látványtervező program  segítségével olyan optimális kialakításra van lehetőség, ahol mind a mellet, hogy mindennek megvan a maga helye, különleges, és extravagáns  megoldásokat is be tudnak mutatni. Ilyen lehet pl.: egy  zuhanyzóban épített polc, vagy egy különleges kád elhelyezés.

InteriCad látványterv

InteriCad látványterv

Nem jelent problémát egy tetőtéri fürdőszoba kialakítása sem, amiben a ferde falak miatt – első körben, szakember segítsége nélkül –  talán lemondanánk a zuhany okozta élvezetekről!

InteriCad látványterv

Az InteriCad-el a fürdőszoba pontos paraméterei alapján, a legapróbb részletekkel bezárólag,  tökéletesen megtervezhető a fürdőszoba berendezése, akár egy ferde fal alá kerülő zuhanykabin pontos mérete is.

InteriCad látványterv

InteriCad látványterv

2016 július 01-ig  még nyári akciós áron kapható az InteriCAD Lite v2 és a Ceramic King v8 burkolat tervező program . Akciós árak, megrendelés itt

A szoftver magyarországi forgalmazója: INTERICAD – K-ÉP STÚDIÓ,  lakberendezés:  LAURA DESIGN