18
Júl

Luxus design csaptelep a luxus design szállodában

DORNBRACHT

2015 áprilisában a Zaged Sejk úton, Dubai egyik főütőerén nyílt meg az új Sheraton Grand Hotel. Az impozáns 54 emeletes szálloda tökéletes kiinduló pont Dubai feltörő üzleti negyedéhez.

46796884

Nem csak az utazóknak ideális, de mindazoknak, akik bár érkezzenek a világ bármely tájáról, kíváncsiak az arab metropolist fényűző luxust sugalló világára. Az Abdulsalam Al Rafi Group fejlesztési iroda és az Erga Architects társak voltak az új Sheraton Grand Hotel létrehozásában. Az épület 30 év óta az első új tagja a Sheraton szállodaláncnak Dubaiban. Az épület együttes  tágas üzleti terekkel, tetőteraszon elhelyezett uszodával, 3 étteremmel és közösségi terekkel, Sheraton Club-bal és fitness részleggel büszkélkedik.

Sheraton-Grand-Hotel-Dubai-Shine-Spa_5

Az új hotel egyik különlegessége az 52. szinten kialakított Sheraton Shine Spa. Belső kialakítása a szálloda belsőhöz igazodik, a neves designer csoport, a WA International szellemi gyermeke: 1000 m2 alapterületű hívogató és megnyugtató belső tér uszodával, szaunával, jégkúttal, gőzfürdővel és tágas pihenő terekkel.

Shine Spa

A spa különleges atmoszférájának  hangsúlyozása érdekben a tervezők a belső terek berendezése során válogatott design termékekre építettek, köztük  a Dornbracht, Lulu termékcsaládjára. A Lulu lineáris formanyelve tökéletesen illeszkedik a letisztult környezetbe,  a mosdón elfoglalt eleganciája abszolút kiemelkedő.

Shine Spa 1

A kényelem és környezet fontossága alapelv, mely kiterjed az elegáns, luxus fürdőszobákra is. Valódi luxus ez mikro méretben, mintegy személyes magán spa, ahol a több mint egy milliós lakosú nagyváros nyüzsgéséből ki lehet szakadni. Ehhez az életérzéshez a magas minőségű Dornbracht termékek erőteljes módon hozzájárulnak.

Shine Spa - Treatment Room 1

A relaxáció a BigRain esőztető egységgel olyan, mint egy szabadtéri zuhanyozás, míg a MEM és Deque szerelvények tovább hangsúlyozzák a kifinomult és ízléses, mindent átható összhangot. A két termékcsalád letisztult modern formavilága még inkább kiemelik a szállodai design koncepció tiszta vonalait.

Sheraton-Grand-Hotel-Dubai-photos-Exterior-Hotel-information (1)

A belsőépítészeti kialakításban a Dornbracht moduláris Symetrics családja szintén szerepet kapott, ami jellegénél fogva, még nagyobb tervezői szabadságot nyújtott a belsőépítészeknek tervezőknek nagy szabadságot adott a kifolyók és kezelő elemek legjobb hatású elhelyezéséhez.

Sheraton-Grand-Hotel--Dubai---Deluxe-Suite-Bathroom

A fürdőszobák részei a kifinomult design koncepciónak, amely érzékelhető a szálloda mind a 416 szobájában, 58 lakosztályában és 180 prémium lakó együttesében, ahol a vendégeket  a stílusosan összehangolt színek és világítási megoldások mellett Dubai egyedi és lenyűgöző panorámája is köszönti a luxus felhőkarcolóról…

KingRoomBathroom-SheratonGrandHotelDubai

Sheraton-Grand-Hotel---Presidential-Suite---Bathroom

Sheraton-Grand-Hotel--Dubai---Apartment-Bathroom (1)

hotel-sheraton-dubai-mall-of-the-emirates-dubai-049