09
aug

Elegáns minimalista fürdőszoba bútor

 

A Duravit Delos fürdőszobai bútorai a minimalista irányzatot képviselik.  Férfias, karakteres megjelenésű fürdőszobai szekrényt éppúgy találunk a kínálatban, mint fehér, angyali megjelenésű pultos mosdót. A szekrények kialakításakor  fontos szempont volt az esztétika és a komfort. A fogantyúk nem szakítják meg  a tiszta vonalvezetést, a fiókok praktikus tároló rekeszei minden tárgyat befogadnak és rendszereznek, míg a pult tartó konzoljai láthatatlanok maradnak.

INOU-HOME / duravit

INOU-HOME / duravit

Az ajtókat és a fiókokat tip-on  csúcs-technológiával felszerelt szerkezetek mozgatják a könnyű,  finom, csendes működés érdekében. A  törölközőtartó konzol rejtett rögzítése nem zavarja a látvány simaságát, szinte együtt úszik a mosdótartó pult vonalában.  A Delos fürdőszobai tükrök követik a bútor és pult minimalista világát, mintegy egybeforrva a fal síkjával. Egy üvegréteg van beépítve a LED világítás elé, mely megszűri az éles fényt, ezáltal egy egységes, tompább fényhatást ér el, mely sminkeléshez is kiváló.

INOU-HOME / duravit

A pulton  praktikus polc kialakításával minden szükséges tárgyat elhelyezhetünk, anélkül, hogy egy súlyos szekrény látványával nehezítenénk el fürdőszobánkat. Így megmarad a légies, finom látvány. A sötét dió és a tölgy színei mellett magasfényű fehérben is elérhető. A mosdó lehet pultra tehető, beépíthető, szekrényre ültethető típus, ki-ki a maga igényeinek megfelelően választhat. A sötét dió, tölgy és magasfényű fehér  kínálat alacsony és magas  szekrényekkel egészül ki.

INOU-HOME / duravit

INOU-HOME / duravit

info: SVÁBBAU