21
okt

Fürdőszoba bútor hajlítható palakő burkolatból

A fürdőszoba bútor mind látványában, mind funkciójában egyik legmeghatározóbb eleme a fürdőnek. A különböző anyagok, színek, és formák mind más és más hangulatot nyújtanak.

De mi van akkor ha: kicsit hosszabbat, kicsit magasabbat, több fiókosat, más elrendezésűt, vagy épp teljesen extrán különlegeset szeretnénk?

Nos ekkor kerülnek képbe az az egyedi gyártású fürdőszoba bútorok, amik készülhetnek akár a legextrább, valódi palakő borítással is, legyen szó bútorról, pultról, mosdóról, vagy ezek kombinációjáról egyaránt.

A kiemelkedő minőségű SLATE DESIGN  valódi  palakő furnérjai ultravékony formájuknak és hajlíthatóságuknak köszönhetően bármilyen egyedi igény megvalósítására képesek, ráadásul gazdag szín- és textúra világuknak köszönhetően  bármilyen hangulathoz és stílushoz tökéletesen illeszthetőek.

img_20150905_103056

Mivel a kőfurnér lapok rendkívül vékonyak és kis súlyúak, egyszerűen burkolható velük egyedi épített mosdópult,  fürdőszobai polc, vagy szekrény, tökéletesen idézve a valódi kövek egyébként robusztus hatását.

avalon-004

A 2016 tavaszán átadott Miskolc-Tapolcai Avalon Parkban különböző bútorfrontokon, pultokon kerültek felhasználásra a Slate Design kőfurnér burkolatok a rönkházakban, a fürdőszobákban, valamint a központi szálloda épületben. A legtöbb esetben Black LiteStone ultravékony pala lapok forgácslapra történő laminálással kerültek felhasználásra. Fentieken túl Slate Design kőfurnér díszíti a konferenciaterem, valamint a központi porta recepciós pultját is, valamint egyes mosdó helységek pultja is Black kőfurnér lappal lett elkészítve, speciális felületkezeléssel.

avalon_slatedesign_black_0667

avalon-007

a cikket támogatta, valamint további információ  palakő furnérokról: SLATE DESIGN 

fotó illusztrációk:  SLATE DESIGN, Porcelanosa, Avito.ru