07
nov

Radiátor, ahogy egy designer megálmodja

Andrea di Pietromaria elegáns radiátorai más design radiátorokkal szemben nem formájukkal, hanem innovatív  felületi megjelenésükkel hódították meg a nagyközönséget.

Az egyre extravagánsabb  design radiátorok világába egyszer csak beköszönt egy teljesen egyszerű, tisztán geometrikus formájú radiátor, ami egyedileg alakítható felületi designjával kreatív lehetőségek tucatjait kínálta fel az igényes vásárlók számára.

A háromféle (arany, bézs és fekete) színben kapható KLEOPÁTRA radiátorok felszínét moduláris, 20 centiméter széles és változó hosszúságú, az alapszínekkel harmonizáló árnyalatú, szálcsiszolt alumínium takarólapok borítják.

cortinix-black-1

cortinix-silver

A Klepoátra radiátoroknak azonban nem csupán exkluzív látványuk, hanem egyéni igény szerinti variálhatóságuk is rendkívül vonzó. Választhatunk vertikális és horizontális formát, meleg vizes fűtésrendszerbe köthetőt, vagy elektromos működtetésűt.

cortinix-horizontal

cortinix-hradec-7

cortinix-hradec-6

Exkluzivitásukat tovább fokozza, hogy technikai részleteik, szelepeik szem elől rejtve, a radiátor mögött helyezkednek el, sőt a takarólapokat felár ellenében egyedileg is össze lehet állíttatni. Ez utóbbi lehetőségnek köszönhetően pedig valóban egy olyan luxus radiátorunk lehet, amilyen senki másnak nincs…

további részletes információ: DESIGN RADIÁTOR