28
nov

Luxus kő radiátorok

A különleges felületű strukturált kőradiátorok különösen szép  megjelenésű, innovatív alternatívái a modern fűtőtestek világának.

A kő, mint köztudott az egyik legjobb hősugárzó, hosszan tartja és folyamatosan, egyenletesen sugározza a meleget, akárcsak egy cserépkályha.

A kőradiátorok a kortárs tervezésnek köszönhetően a legváltozatosabb művészi alkotásokként jelennek meg a térben. Horizontális és vertikális formában egyaránt léteznek, alapanyaguk márvány és gránit őrlemény, vagy épp a Dél-Francia Pireneusokból származó olycale kő.  Általában megtartják a kövek természetes színeit és neutrális küllemét,  de nem egyszer találkozni természetes alapanyagú festékkel színesre festett, illetve egészen extrém módon dekorált változatokkal is.

Garden Bath

Garden Bath

Garden Bath

Icarus H

Atlas V

Olympia

Icarus

Ez utóbbiak közé tartoznak például azok a különleges kőradiátorok, melyek felületét több száz csillogó Swarovski kristály díszíti. Az igazi design kuriózumnak számító radiátorok okker és  feketébe hajló grafit szürke alapszíne már önmagában is figyelem felkeltő, amit tovább fokoz a radiátorok különleges felületkezelése.

Először egy egyedi technológiával texturálják a radiátor felületét, így az  leginkább egy érdes – rücskös  falra hasonlít, majd ebbe a már önmagában is nagyon látványos felületbe süllyesztik bele absztrakt formában a több száz különböző méretű, színű, és formájú Swarovski kristályt.

A technológiának köszönhetően a radiátorok (kristályokkal vagy nélkülük)  sem első, de talán még sokadik ránézésre sem radiátort, sokkal inkább egy izgalmas modern art plasztikát idéznek.

SC Sparkling

SC Sparkling

Tribal

Oriental

Pharaoh

Pharaoh

Pharaoh

részletes információ a kőradiátorokról: DESIGN RADIÁTOR