12
dec

Design hotel radiátorok

A hotelek és wellness szállodák fürdőszobáiban épp úgy szükség van törölközőszárító radiátorokra, mint a magánlakásokban, és itt ugyan olyan fontos megtalálni a fürdőszoba illetve a wellness tér stílusához leginkább illeszkedő darabokat.

Ezeknek a fürdőszobai hotel radiátoroknak a legfőbb jellegzetessége, hogy egyrészt kisebbek a magánlakásokban használatos társaiktól, másrészt csakis elektromosan üzemeltethetők, és fűtésre nem, csak törölköző szárításra alkalmasak.

A hotel radiátorokra leginkább kétféle, klasszikus illetve modern  stílusban  van igény. A közös bennük, hogy minden esetben egy vagy két törölköző szárítására alkalmasak, és nem rendelkeznek semmiféle opcionális kiegészítővel, hiszen ha belegondolunk, a szállodai fürdőszobák mérete legtöbb esetben nem enged “családi méretű” multifunkciós darabot érvényesülni az általában kisebb léptékűre fogott térben.

A klasszikus változatoknál a hagyományos króm mellett nagy a tervezői igény az arany színű és az akár finoman díszített, cizellált változatokra is. Ezek a radiátorok azonban nem csak a hagyományos, klasszikus fürdőszobai enteriőrben mutatnak jól. Felettébb izgalmasak tudnak lenni egy ízig-vérig ultramodern környezetben, ezzel téve fel a pontot a hotelprojektnél is trendi eklektikus stílusra.

részletes info a hotelekbe alkalmas design radiátorokról: DESIGN RADIÁTOR