23
jan

Giorgetti – IMM Cologne újdonság 2017

A design bútorgyártés egyik legendás olasz képviselője a GIORGETTI  15 év kihagyás után idén ismét megjelent az IMM Cologne biennáléján, ahová többszörös, valóban nagy meglepetéssel tért vissza. Az egyik ilyen a kültéri bútorok szektorába való belépése volt,  ahol is azonnal tökéletes versenytársnak bizonyult a két igazán különleges szabadtéri gyűjteményével, melyek egyedi megjelenésükkel  és stílusukkal, első látásra kommunikálták a cég kifinomult  névjegyét.

A LUDOVIKA + ROBERTO PALOMBA által tervezett moduláris kültéri bútor kollekció az Apsara, egy trópusi fa platformon elrendezett extra méretű párnákkal kényeztető akár naponta is átrendezhető kanapé – napszaktól, igénytől, vagy épp vendégek számától függőn.

GIORGETTI - Apsara

Elegáns minimalista  fa alapja kétféle,  klasszikus és extra nagy méretekben létezik, így mind a kisebb, mind pedig a tágas nagyvonalú kertekhez és teraszokhoz  egyaránt arányosan és tökéletesen illeszkedik.

GIORGETTI - AspraGIORGETTI - Aspra

Az új szegmens másik innovációja CHI WING LO, Lea gyűjteménye, mely a szépség és szabadság különösen látványos formai  megtestesülése.

GIORGETTI - Lea Imm Cologne 2017

A GIORGETTI bútoraiban sikeresen egyesíti a cég múltját és a jelenét, egyben pedig irányt mutat a jövő felé, afelé a jövő felé melyben hű marad önmagához, és a márka példaértékű környezettudatos, és óvatos globalizációs stratégiájához .

további részletes információ: INTERNI BUDAPEST