23
jan

Ligne Roset – IMM Cologne újdonság 2017

Az ukrán származású designer, KATERYNA SOKOLOVA, tervezte a LIGNE ROSET számára azt a különleges asztalt, melyet a francia cég először az IMM Cologne kiállításon mutatott be nagyközönségnek.

Ligne Roset - Oxydation

Az OXIDATION kollekció a kortárs építészetben, valamint a szobrászatban használatos anyagokból és azok természetes oxidatív folyamataiból merítkezett.  Ennek végeredményeként született meg az a egyedül álló asztal sorozat, aminek megjelenésében a mostani trendek egyik vezető irányzata, a málladozó, rozsdás fémeknek az ezernyi színben irizáló jellegzetes látványa köszön vissza.

A speciális  technológiának illetve az oxidatív folyamatnak köszönhetően, az asztallapokon keletkezett minták minden esetben kiszámíthatatlan, randomszerű módon rajzolódnak ki vagyis minden asztal egyedi, nem hogy egyforma, de még hasonló sincs közöttük.

A különböző méretű gyönyörű asztallapok három különböző magasságú toszkán kőből készült letisztult oszloplábakon állnak, aminek semlegessége még inkább érvényre juttatja a nem mindennapi látványt.

részletes információ: LIGNE ROSET

Ligne Roset - Oxydation

Ligne Roset - Oxydation

Ligne Roset - Oxydation