20
ápr

Személyre szabható járható gardrob

A ruhák, cipők, táskák, és még számos kiegészítő tökéletes tárolása mindenki számára óriási kihívás. Mindegy hogy szekrényről, vagy gardrob szobáról beszélünk, egyik sem ad a profi megoldást, ha az nem átgondolt, nem személyre szabott kialakítású.

Mi most a legváltozatosabb kialakíthatóságú és egyben a leginkább személyre szabott lehetőséget, az un. walk in gardrobokat vesszük szemügyre, a tradicionális kézműves hagyományokat ápoló professzionális minőségű olasz LEMA kínálatából szemezgetve.

A cég filozófiája a kényelemről, a harmonikus tér kialakításáról szól, ami teljes egészében nyomon követhető gardrobjaik esetében is. Az olasz cég neve szorosan kötődik az egyéni igényekhez szabott, egyedi gardrób kialakításokhoz, ami végül is hűen tükrözi  ügyfél orientált gondolkodásmódját.

Az ilyen típusú járható gardrobnak valójában egy szobára van szüksége, ami lehet egy nagyobb hálószoba leválasztott része, de legideálisabb a teljesen önálló szoba. A kettő közti átmenet pedig látványosan megoldható a hatalmas üvegajtós változatokkal, ami persze minden esetben makulátlan pedantériát  feltételez.

A LEMA walk in gardrobok a lehető legváltozatosabb kialakításokat teszik lehetővé hagyományos- és tetőterekben egyaránt.

A különféle típusok tartószerkezetei kivétel nélkül mind az igények szerinti legkülönfélébb rendszerező elemekkel szerelhetők, a szerint kinek mik a legfontosabb tárolási szempontjai.

Akasztós, polcos, cipős és nadrág rendező, kiegészítő, vagy épp ékszertartó boxok, moduláris, szabadon görgethető elemek, mindenből pont ott, és pont annyi amennyi a legideálisabb.

A változatos elemek könnyedén igazíthatók a ferde falakhoz, nem probléma a pozitív vagy negatív sarok, mi több azok megoldása is maximális profizmussal, funkcionalitást és design szem előtt tartva történik. Mivel a walk in gardrobok moduláris elemekből építkeznek pár év elteltével sem lesz gond a bővítés, szemben egy “most tökéletesen  elég” címszóval választott szekrénnyel…

További részletes információ a LEMA gardrobjairól és bútorairól: INTERNI BUDAPEST