22
máj

Ikonikus svájci design bútor, fél évszázada

USM Modular Furniture egy 1961 óta moduláris bútorokat gyártó svájci családi vállalkozás, melyet eredetileg 1885-ben lakatos üzemként alapítottak akkori tulajdonosai.

A széles körben ünnepelt design ikonja a HALLER, az egyedi tárolás klasszikusa, egy kiválóan variálható bútorrendszer, krómozott csövekkel, gömbcsuklókkal, és színes fémlemezpanelekkel, melyek variációk végtelen lehetőségeit kínálják otthoni és irodai környezetben egyaránt.

Az USM Haller elegáns arányait és minimalista designját a magas színvonalú konstrukcióval párosuló végtelen egyszerűség jellemzi, ez pedig a modern bútorok rugalmasságát biztosítja az idő múlásához való tökéletes alkalmazkodás jegyében.

A moduláris bútorok mögött meghúzódó koncepció lényege, a funkció alátámasztása és követése a design időtlen, kortárs megoldásaival.

A rendszer bármilyen irányba építhető, elválasztható és átalakítható, alkalmazkodva a változó, egyedi igényekhez. Az USM Haller formai megjelenésével, és színeivel azonnal képes alkalmazkodni az új családi rendszerekhez, z változó társadalmi trendekhez, de akár az új üzleti kultúrákhoz is.

A modern bútorok  a változatos megjelenésű ajtókkal, fiókokkal, valamint különféle belső szerkezeti kiegészítők hozzáadásával minden esetben az egyéni elképzelések  és igényekhez alakíthatók.

A bútorok hosszú életciklusa a rendszer korlátlan számú variálhatóságának köszönhető, mely hozzájárul a minimális hulladékgyártáshoz és a svájci cég fenntartható, környezettudatos filozófiához.

Az irodai és otthoni életterekben több, mint 50 éve szilárdan jelenlévő bútorok mára design klasszikussá vált bútorok felveti annak a kérdését, hogy egy ilyen bútor ikon rendelkezik-e vajon további fejlesztési lehetőségekkel? Nos a válasz egyértelműen igen…

Az USM Haller rendszer,  szinte láthatatlan módon integrálja trend diktálta led  fényeket bútoraiba,  így elmondható, a Haller polcrendszere bár finoma változik az idővel, az időigényes formatervezése állandó marad.

A több, mint 50 országban forgalmazott bútort Magyarországon a SOLINFO LIGHTING & HOME képviseli.