17
Júl

Angol panel faburkoló rendszer

Az English Panels London falburkoló rendszereit a klasszikus angolos elegancia és az egyedi igényekhez való maximális alkalmazkodóképesség jellemzi. A jellegzetes falburkoló panelek elengedhetetlen részletei az angolos, és a klasszikus stílusnak, de a tervezők előszeretettel használják a most futó trend, az eklektikus, illetve a retro hangulatú enteriőrök kialakításánál is.

A jellegzetes panelrendszer gyönyörű formái  legszebb valódi fa alapanyagokból, manufakturális módon, kiemelkedő precizitással, ennek köszönhetően pedig tűpontos illeszkedéssel készülnek.

A panelek csak és kizárólag egy saját fejlesztésű selyem-fehér, úgynevezett English White árnyalatban léteznek, ami akár önmagában, akár bármilyen más színnel kombinálva látványos hatást, nyújt, azonban sosem ural egyetlen teret sem.

Az English Panels falburkolók egységes kiszerelésben, háromféle profillal, folyóméterben kaphatók.  Egy egység panel mérete 2070 mm, melynek tagolása és méretezése minden esetben teljesen szabadon, az egyedi igények figyelembevételével alakítható.

Felhelyezése is végtelen egyszerű, köszönhetően a fúrás és csavarok nélküli,  speciális ragasztószalaggal történő rögzítési lehetőségének.

A prémium minőségű panelek sérülés-, kopás- és karcolás mentesen, olyannyira egyszerűen és könnyen tisztíthatók, mint egy mindennap használatos asztal.

Az English Panels London megalkotásával egy olyan termék született, ami egyszerre látványos és igényes, miközben egyedülálló trendet nyit a lakberendezés szerteágazó stílusvilágában.

További részletes információ a forgalmazótól: THE SHOWROOM