19
Júl

Wi-fi kommunikációs design páraelszívók

Az okos készülékek megjelenése mára egyre természetesebbé válik a konyhákban is, így egyáltalán nem meglepő, hogy a design konyhagépeiről híres olasz

ELICA számos páraelszívója is képviselteti magát ebben a szegmensben, köztük többek közt az Empty Sky Sense, Edith Sense, Majestic Sense és Nuage Sense elszívók, melyek vezeték nélküli, wi-fi kommunikációra képesek az ELICA LIEN DIAMOND indukciós főzőlapokkal.

A főzőlap által küldött adatok, valamint az elszívóban található szenzorok adatainak segítségével az elszívók teljesen önálló működésre képesek. Szükség szerint be és kikapcsolnak, beállítja az ideális fokozatot, sebességet és teljesítményt.

EDITH SENSE

A belső keringetéssel működő ,függesztett szigetelszívóhoz nincs szükség kivezetésre, nem kell külön gipszkarton takarást készíteni. A felszálló pára megkötését  a saját fejlesztésű, speciális „LongLife” szűrője biztosítja.

NUAGE SENSE

Ez a páraelszívó a legnagyobb tervezői szabadságot nyújtja mindenki számára, aki nyitott az egyedi, és akár a meghökkentésig  különleges megoldásokra.  Megjelenése eltér minden eddig megszokott páraelszívó formától, és igény szerint bármilyen tetszőleges színre festhetők, vagy burkolható.

EMPTY SKY SENSE

Gyönyörű, hófehér cristalplant mennyezetre simuló szigetes páraelszívó, automata szenzor technológiával, különleges, az elszívóval egybeépített, de mégis önállónak tűnő minimál design világítással.

MAJESTIC SENSE

Döntött, fekete üveg és polírozott acél érintőszenzoros páraelszívó, 60 és 90 centiméteres szélességben. A Majestic Sense része a Streamnek, az Elica új technológiai termékcsaládjának a Streamnek, mely egy hármas kapcsolódási rendszer, illetve egy wi-fi irányított kommunikáció a főzőlap, a páraelszívó és az Elica intelligens levegő ellenőrző rendszere, a SNAP között. 

A fekete és fehér színben kapható  LIEN Diamond indukciós főzőlapok számos intelligens funkcióval segítik a főzést, összekapcsolhatók főzőzóna edényfelismeréssel, illetve professzionális módon kommunikálnak az Elica erre alkalmas páraelszívóival.

További részletes információ az ELICA készülékekről: ADMIRÁL KONYHA STÚDIÓ