24
aug

Színes design radiátor számos változatban

A TUBES radiátorok világhírű formavilágának mindegyike neves designerek nevéhez kötődik. Radiátoraik kimagasló minőségben, a forma és funkció tökéletes egységében készülnek, a legváltozatosabb megjelenésben, szín- és méretválasztékban, vertikális és horizontális állásban, falra szerelhető, illetve térben álló, plasztikus szobor szerű változatokban.

A BASIC kollekció a legegyszerűbb, letisztult vonalvezetésű változó átmérőjű acélcső elemekből építkező gyűjteménye. A radiátorok 14- 20- vagy 25 mm átmérőjű acélcsövei, egy és kétoszlopos elrendezésben, vízszintes és függőleges szerelhetőségben,  a RAL skála több tucatnyi színében, a neutrális árnyalatoktól a legélénkebb színekig készülnek.

A radiátorokban rendkívül kis mennyiségű víz kering, ezáltal garantált  gyors felmelegedésük és a környezetbe történő hőleadásuk, ami a hagyományos radiátorokkal szemben komoly energia megtakarítással bír.  Széles mérettartományuk lehetővé teszi, hogy a legváltozatosabb méretű helyiségek különböző termikus igényeit is maximálisan kielégítse.

Opcionális kiegészítőkkel, különböző akasztókkal, tartórudakkal is szerelhető, így akár egyszerre szolgálnak törölközőtartóként és törölközőszárító radiátorként is például a fürdőszobában, vagy hasonló elven működve a konyhában.

További részletes információ:  BALTEX HOME