28
aug

Műkőhatás felé fordulva – Cersaie 2017 trendek és újdonság

A NORD, a FAP CERAMICHE  új gyűjteménye, melyet néhány héten belül csodálhat meg a nagyközönség a szeptemberi CERSAIE kiállításon.

A különösen szép kollekció, extrém realizmussal értelmezi újra a természetes kövek örök báját.

NYERS KÖVEK TRENDJE

Az új, nyers köveket idéző burkolatok természetszerűsége és részletgazdagsága kifejezetten a skandináv belsőterekre letisztult designjára emlékeztet. A cég technológiai know-how-jának bizonyítéka a természetes kövek esztétikájának rendkívül hű reprodukálása, apró természetes fosszíliák hozzáadásával, finom színárnyalatokkal történő játékkal, melyek így együtt egy sima, tiszta megjelenésű felületen keltik életre az anyagot.

Elegáns megoldás homogén padlók és falak burkolásához, árnyalataival  követve jelenlegi belsőépítészeti trendeket, melyek szigorúságát, laza kavicsos dekorokkal oldja, amiket akár önmagukban, akár az alaplapokkal kombinálva is lehet alkalmazni.

A Nordik négy neutrális színben és három, újragondolt felületi megjelenésben, matt, selyemfényű és erősen strukturált, kültérre alkalmas formákban készült.

Moduláris méretrendszere négyzetes (120*120 cm, 75*75 cm 60*60 cm)  és téglalap formátumú ( 75*150 cm,  30*60 cm)  greslapokból áll, amiket ötféle mozaik (30*30cm) és egy kavicsmintás (30*30 cm) dekorlap tesz teljessé.

A Nord a mesterséges kézművesség sokszínűségét is magában foglalja – a további kétféle méretben kapható mikro- és makró mozaikjainak  szabálytalan szegélyű csempéivel. Ezek a természetben fellelhető, szél és víz által formált amorf kavicsokból, illetve régmúltra visszatekintő mozaik formátumokból merítették ihleteiket. Mindkettő meglepően erősen strukturált felülettel bír, ezért komoly csúszásgátló tulajdonságai miatt a lehető legideálisabb választás kültéri terasz vagy medence környezet, illetve épített zuhanyzók, zuhanytálcák burkolására is.

A FAP kerámiák teljes kínálatáról részletes információ a magyaroRszági forgalmazótól: GOLDENGRES-DADO BT