28
aug

ELICA, döntött fali páraelszívók

Mitől lehet kényelmes egy páraelszívó? Leginkább attól hogy nem kell folyton folyvást táncolni, vagy épp fejet kímélendőn jobbra-balra hajlongani körülötte. Ezért talán egyáltalán nem véletlen, hogy manapság, az egyik legkeresettebb és  legkedveltebb elszívók, a falra szerelt – vagy akár szigetes – döntött típusú, páraelszívók.

Elica per SDellaMura 0313-11Elle

Legnagyobb előnyük kialakításukban rejlik, mivel az átlagos magasságba szerelt kürtős páraelszívóhoz képest itt a fejünk teljes biztonságban van a készülék sarkaitól,  amiért nem kevés kellemetlenségtől szabadulhatunk meg.

ameliAmelie

Hatékonyságát formája egyáltalán nem befolyásolja, ráadásul rendkívül látványos megjelenésű is.

A döntött ernyős páraelszívók többi társukhoz hasonlóan mind szénszűrős, mind külső kivezetése formában, vagyis keringetős és légelvezetős  üzemmódban egyaránt használhatók.

További előnyük, hogy a más típusú páraelszívókhoz képest lényegesen alacsonyabban is szerelhetők, ezért az elszívásuk is hatékonyabb, és nem mellékes szempontként, a nem modell magasságú tulajdonosaiknak is kényelmes elérhető kezelést biztosít.

Az ELLE, 80 cm széles, fekete, vagy színtelen homokfúvott üveg előlapos, döntött fali páraelszívó. Szénszűrővel és fali kivezetéssel is működik,  amihez kétféle hosszúságú  kürtő is kapható. Kellemes fényű, energiatakarékos led világításának érintőszenzora, illetve a 3+ 1 fokozatos szintén szenzoros vezérlése azonnal reagál a legfinomabb érintésre. Nagy teljesítménye halk működéssel társul, ami kimondottan kívánatos és hasznos a konyha-nappali-étkező egylégterű enteriőrjeiben.

Az AMELIE igazi gyöngyszem a páraelszívók közt a rusztikus, romantikus stílust kedvelők számára. Végre egy elszívó, ami nem a megszokott mediterrán/angolos harang kupolát hozza és mégis elképesztő harmóniával illeszkedik környezetébe.

Ránézésre egy lazúros keretű, döntött tükör a falon, ami valójában a legmodernebb technológiájú és tudású páraelszívók egyike.

A gyönyörűen kidolgozott fa és a tükör kombinációja igazi egyéniséggel ruházza fel a készüléket, melynek designja így már a nappali meghatározó részletével – a tükörrel –  játszik a konyhában is.

Megjelenése könnyen igazítható a konyha színeihez, hiszen kerete tetszés szerint választható natúr lakkozott, festett fehér valamint fehérített fa színekben, amik mellett igazi slusszpoén a teljesen natúr változat, mely lehetővé teszi bármilyen más szín használatát is.

Maga a tükör előlap egy széles nyitható, önzáró panel, amely pofonegyszerűvé teszi a szűrő cseréjét, míg ledjei a munkafelület hatékony megvilágításáról gondoskodnak.

részletes információ az ELICA készülékekről: ADMIRÁL KONYHASTÚDIÓ