01
okt

Természetes kövek vonzásában – Cersaie 2017 trendek és újdonság

A BISAZZA idén is folytatta azt az utat, melyen kalandvágyból már évek óta jár… A néhány évvel ezelőtti látványos változást, amit mozaikoktól való innovatív távolodást jelentette, a nagyméretű cementlap hatású burkolatokkal kezdték, melyet tavaly a parketta- és fahatás, idén pedig a kőhatású kerámia burkolat újdonságok követtek.

Azért jó volt látni, hogy ezek az újdonságok nem teli márvány és gránit interpretációk, hanem azoknak a mozaikra ha távolról is, de mégis csak emlékeztető intarzia berakásos változatai voltak.

Az már nem is volt meglepő, hogy a most vezető burkolat forma, a sokszög, illetve a hexagon itt is megjelent, persze az új irányvonalaknak megfelelő, nagy léptékű  természetes kő hatású márvány és gránit textúrák  kombinációiban.

Itt is láttuk a most kedvelt op art mintákat, valamint elmetszett féldrágakő formákat, például az achát jellegzetes körkörös szerkezetét szintén kerámiából megtervezve.

Azért ha finoman, szinte csak jelzésértékűen is, de mozaikkal is találkoztunk a standon. Apró, 2*2 cm-es üvegmozaik szemekből divatos féldrágakövek jellegzetes vertikális és horizontális metszeteit csodálhattuk meg.

További részletes információ: CARACALLA FÜRDŐSZOBA STÚDIÓ