05
nov

Radiátor, tökéletes harmóniában a melegséggel

Az olasz CALEIDO radiátorai egytől egyig kizárólag a Made in Italy elv mentén születnek, a legnevesebb designerek tervei alapján, a  legszebb és legizgalmasabb formákban. A különleges radiátorok feltárják a szépség és a komplexitás összhangját, miközben a hő számos aspektusát tárják az igényes vásárlóközönség elé.

Egyik kedvenc radiátorunk a BENT, egy alapvető, finoman íves design mentén született Alessanro Canepa tervei alapján.

Letisztult eleganciája a pozitív és negatív ívei olyan fény és árnyék játékokat hoznak létre, amik miatt olybá tűnik, mintha  egy finoman változó tárggyal állnánk szembe,  folytonosan megváltoztatva annak mélység érzetét ugyanakkor hangsúlyozva annak linearitását és egyszerű tiszta esztétikáját.

A festett, hajlított alumíniumlemez radiátor vízszintes és függőleges verziókban létezik köthető tisztán fűtési rendszerekre, de működik elektromos változatban illetve a kettő kombinációjában is.

Színei a legnagyobb változatosságot mutatják, az alap fekete, fehér, szürke és iron színek mellett egyedi igény esetén a RAL skála bármely további színében rendelhető.

A radiátor 5200 mm-e szélessége  800 – 1200 – 1500 – 1800 – 2000 – és 2200 mm-es magasságokkal párosul, ami horizontális esetben természetesen a változó szélességeket jelenti, így minden rendelkezésre álló helyhez ideálisan alkalmazkodik.

Lakószobákba konyhába és fürdőszobába egyaránt tökéletesen illeszthető, utóbbi esetekben a függőleges verziók, középen elkeskenyedő, design törölköző tartórúddal kiegészülve.

További részletes információ: SVÁBBAU