19
dec

Palakő burkolatok kint és bent, egyedi igényekhez igazítva

Manapság nagyon trendi dolog különböző sokoldalú, életünket megkönnyítő termék neve elé odatenni az okos jelzőt, legyen az jogos vagy talán kicsit eltúlzott. Nos ha a Slate Design kőfurnér burkolat nem is okos, de mindenképpen innovatív, és sokoldalú! Az alábbi  összeállításban számos fotóval alátámasztva mutatjuk meg, hogy valóban mennyire széles körben alkalmazható termékről is van szó!

Az alap terméknek számító, mindössze kb. 2 mm vékony, természetes pala felületű Slate Design LiteStone kőfurnér burkolat a stabil, üvegszál erősítéses műgyanta hordozórétegnek köszönhetően alkalmas kül- és beltéri falburkolásra, de könnyű súlyának köszönhetően akár pultokat, vagy bútorfrontokat is kialakíthatunk vele.

A könnyen szállítható és megmunkálható nagyméretű lapokkal gyors, hatékony és látványos megjelenés érhető el.

Az áttetsző műgyanta hordozóréteggel ellátott Slate Design Translucent kőfurnér lapokkal az onixhoz illetve alabástromhoz hasonló látványt tudjuk becsempészni mind a közületi enteriőrökbe, mind a  saját otthonunkba.

Ideális átvilágított pultok, háttérfalak, egyedi design elemek megvalósítására.

A közelmúltban számos hazai szálloda megújulásánál jutottak főszerephez ezek az attraktív látványt nyújtó “világító” burkolatok.

Mind a LiteStone mind pedig a Translucent termékcsaládról elmondható, hogy 122*61 cm-es standard, valamint akár 244*122 cm-es extra táblaméretben is elérhetők mintegy 23 féle különböző természetes pala textúrában.

A Slate Design EcoStone kőfurnér az eddig említett két termékváltozatnál is vékonyabb és hajlékonyabb! Hogy ez hogyan lehetséges? Úgy, hogy a pala réteg mögött ebben az esetben természetes pamut rost a hordozóanyag, ennek köszönhetően extrém módon hajlíthatóvá válik, így ideális például kis átmérőjű oszlopok, erősen ívelt felületek burkolására, de kreatív hozzáállás esetén, apró ajándéktárgyak készítésére is.

Immár nem csak pala, hanem természetes homokkő felületű kőfurnér lapok is elérhetőek a Slate Design Kft kínálatában. A SandStone termékcsaládon belül 6 különböző homokkő struktúra közül lehet választani 122*61 cm-es táblaméretben.

További információka forgalmazó  SLATE DESIGN  elérhetőségein