01
feb

Pala kőfurnér burkolatok beltéri felhasználása

Sokszor említettük már az ultravékony Slate Design pala kőfurnér burkolatok sokoldalú felhasználhatóságát, ezúttal most kifejezetten a beltéri alkalmazásukra fókuszálunk.

a kép forrása: AVALON PARK

A standard terméknek számító Slate Design LiteStone kőfurnér lapok több mint 2 tucat különböző struktúrájú természetes pala felülettel léteznek.

Követve a most divatos mega trendet, a táblák a 122*61 cm-es már igazán feltűnő méret mellett, akár 244*122-es extra lapméreteben is választhatók.

A struktúrákat illetően a burkolatok matt agyagpala és csillámpala felületűek, míg  a színárnyalatok hasonlóan széles spektrumot ölelnek át, így nem jelent gondot a bármilyen stílusú, hangulatú és színvilágú enteriőrhöz megtalálni a leginkább megfelelő valódi pala kőfurnér burkolatot.

Bazaar Eclectica Étterem, Várkert Bazár – Budapest

Belsőépítészeti lehetőségei szinte korlátlanok, már néhány m2 ultravékony Slate Design kőfurnér alkalmazásával is egyedi és rendkívül látványos médiafalat, kandallóburkolatot, pultot, vagy épp konyhai hátfalat alakíthatunk ki.

Met-Na Kft. tárgyaló – Veszkény

Sőt, nem csak falburkolatként, hanem akár bútorfrontként is gondolhatunk ezzel a termékkel, ugyanis forgácslapra laminálva az 1-2 mm vékony kőfurnér lapok, megfelelő felületkezelés mellett tartós és üde színfoltjai lehetnek bútorainknak is!

A Slate Design kőfurnér burkolatok egyik további különleges tulajdonsága a hajlíthatóság! Már az alap terméknek számító, üvegszál erősítéses műgyanta hordozóréteggel ellátott LiteStone változatokkal is burkolhatunk enyhébb íves felületeket, azonban ha ez kevés lenne, akkor a speciális pamutrost hordozórétegű Slate Design EcoStone kőfurnér lapokkal akár egy poharat is körbe burkolhatunk!

További részletes információ: SLATE DESIGN

Ferienhotel Kreischberg -Murau

Essential Beauty szépségszalon – Budapest

Ferienhotel Kreischberg – Murau