09
Már

Tapéta inspirációk a természetből merítve

A természetből merítette ihletét és a kedvelt etnikai trendet követi az ARTE új, kézzel készített tapéta kollekciója, a négyféle mintavilágból álló INSERO . Az indíttatás, az a természet által megtestesített meg a hitelesség és tisztaság volt, amire manapság egyre többen vágyakoznak otthonukban…

A brand azonban kicsit még ettől is tovább ment, mégpedig a természetes elemek beépítésével.

Az új kollekcióban a természetes, környezetbarát jutaszövet alapanyagé a főszerep – aminek jellegzetes szövése gyönyörűen érvényre is jut és mintegy névjegyévé is válik a gyűjteménynek.

A színesedő belsőépítészeti trendeknek köszönhetően, az etnikai színárnyalatok igen kedvelt és keresett tónusaivá váltak az enteriőröknek.

Ez a fajta materiális robusztusság és az egyedülálló tökéletlenségek szívesen fogadják a természetet. Trópusi növények és virágmotívumok olvadnak az otthonok zöld oázisba, ahol sorra megjelennek meg a bambuszok, a juták és a szizálok mintegy buja egzotikus hangulatot keltve a terekben.  Ezek a rusztikus részletek rendkívül szépen illeszkednek a könnyed, letisztult vonalvezetésű elemekkel teli modern vagy épp távol-keleti stílusú belsőterekhez.

Az INSERO másik erőssége – a természetes alapanyag mellett – a jellegzetes,  markáns, trópusi színvilága, melyet egy speciális eljárásnak köszönhetően garantáltan megőriz, nem halványodik, nem fakul és nem színeződik el az évek folyamán.

További részletes információ az ARTE tapétáiról, a BEVLO LAKÁSTEXTIL elérhetőségin.

UNO

A sima szövött mintás gyűjtemény, kissé “rendetlen” rojtozott szélű csíkokból áll, melyek egymás mellé helyezve, a szélek finom átfedését eredményezi.  Ennek köszönhető egyszerűségében elegáns, természetes hatása.

DIAGONAL

Az ellentétek gazdagsága, ami  tökéletesen illusztrálja a kontrasztos anyagok kapcsolatát és azok egymásra ható, fokozott kölcsönhatását. A szőtt átlós minták fényes és a naturális részletekből állnak össze, négyféle elegáns árnyaklatban.

MIX

Újragondolt parketta formátumot idéző geometrikus minták négyféle, nyugodt trend színben.

ALIGN

Ötféle, telt színű család,  látványos, markáns varrásokkal, melyek különleges, egyedi módon rajzolják ki a tapéta mértani mintázatát.