10
Már

Exkluzív kültéri konyha design

A prémium kategóriás svéd brand a Röshults, az innovatív kültéri konyhák egyik legelismertebb gyártója, akinek portfóliója idén ismét egy újabb szabadtéri konyha különlegességgel gazdagodott.

A YACHT sorozat tovább vitte a skandináv cég filozófiáját, miszerint szabadtéri életvitel nem kell, hogy távol álljon a kifinomult funkcionális designtól. A kollekció öt részből áll, három különböző méretű gáz grillből, egy tárolóval kombinált  mosogatóelemből és egy kerekes zsúrkocsiból.

A Yacht Edition sorozat a legszebb teak és rozsdamentes acél kombinációiból készült, gondosan válogatott, kiemelkedő minőségű anyagokból. Fényűző kortárs designja hűen tükrözi a Röshults tökéletességre való törekvését, mely magába foglalja az időtlen elegancia és a modern építészeti stílus egységét, miközben a kikapcsolódás és a gasztronómiai élvezetek kifinomultságát hirdeti. Az eredmény tökéletes szinergia a funkció és a stílus között, amelyet az exkluzív “yacht életstílus”  ihletett.

Bútoraik a legkiválóbb alapanyagokból készülnek, a lehető legmagasabb minőség érdekében, ezért csak olyan anyagokat használnak, amelyek megfelelnek a tartósságra és az esztétikára vonatkozó magas követelményeknek. Ezért a közismert ismert rozsdamentes acéltól eltérően, a Röshult annak egy olyan speciális változatát a No.316L rozsdamentes acélt  használja, ami extra korrózióálló tulajdonsággal rendelkezik, így a lehető legideálisabb megoldás a kültéri konyhában.

Ez az anyag képes károsodás nélkül ellenállni a tartósan magas hőmérsékletnek, és az extrém időjárási viszonyoknak úgy, hogy közben mindvégig megőrzi fényét és elegáns megjelenését.

A Yacht Edition olyan emberek számára készült, akik a természetes- és épített  környezetük tökéletességét és összhangját keresik.

A  BBQ Grill mindhárom formája (Gas 1- 2- 3) a fentebb említett kivételes minőségű csiszolt rozsdamentes acélból készült,  vastag, szintén  rozsdamentes acél rácsokkal rendelkezik, amelyek kiválóan tárolják, illetve adják le a hőt a készülő ételeknek. Mindegyik szekció  2 dan kettős égővel van ellátva, így lehet méret és teljesítmény függőn 4, illetve 6 égős a BBQ.  

A Bar Trolley egyszerre praktikus tárolóhely az italok és edények számára, melynek rozsdamentes acélfelülete egyébként extra munkafelületként is funkcionálhat.

A Yacht Sideboard különlegesen elegáns verzióija a polírozott rozsdamentes acélból készült, prémium kategóriás kültéri mosogatóknak, teak vágódeszkával és polccal kombinálva.

Kivételes kialakításával a választék exkluzív beállításokat nyújt a gyönyörű skandináv design lendületességével.

További részletes információ a RÖSHULTS termékekről a magyarországi forgalmazó, az INTERNI BUDAPEST elérhetőségein