12
ápr

Amerikai art deco ihletésű francia textil gyűjtemény

Az amerikai art deco ihlette a francia MISIA PARIS textil újdonságát, az egyszerre lendületes és  érzéki PARIS FESTIVE kollekciót, mely a legfinomabb selymek, szaténok és bársonyok ünnepi játéka.

Ez az első kollekció, ahol a fényes szaténok irizáló árnyalatai a puha bársonnyal keveredve mintegy meghódítják azt, miközben gyémántszerű csillogással rajzolják újra annak felületét.

Színválasztékában a húszas évek Párizsának lendületes szenvedélyei, az arany, a pezsgő,a  gyöngy, az ezüst az elefántcsont, valamint az izzó réz árnyalatai jelennek meg.

Mintázatában a a nyomott bársony art deco motívumvilágának stilizált változata  sejlik fel, ami ma az egzotizmus és a vágy szimbólumaként nyer új értelmet.

A kollekció 10 családból, és azokon belül mintegy 76 föld-, illetve gyönyörűen csillogó fémszínből áll.

MONTPARNOS

Hatféle színben készülő hosszú, sűrű, bolyhos szőrű gyűjtemény, melynek mélyben rejtett színei a érintő kéz simogatása nyomán bukkannak elő.

REVE DE ROTONDE

Egy nagyon szép szövet, amelynek szövési technikája a geometriai részletek gazdag kontrasztját tárja fel a fényes és a matt részletek között, miközben a keresztirányú matt jacquard fonalak 3D-s hatást keltenek a sima szatén háttéren.

PALMETTE ART

Kifinomult megjelenésű nyomtatott bársony, finoman texturált arany- vagy ezüstös újraértelmezett art deco virág motívumokkal a puha bársony és a fémes szatén rendkívül finom egyensúlyában, négyféle árnyalatban.

BAL BULLIER

Fémszálakkal átszőtt kollekció hétféle színben, melyek a folyóban örvénylő víz szabálytalan, egymásba folyó  dinamikáját jelenítik meg.

LUMIERES DE VILLE

Irizáló színekben játszó  viszkóz bársony kifinomult, mély és gazdag színekben, négy decens, elegáns árnyalatban.

LA CLOSERIE DES LILAS

Kárpitozáshoz ajánlott, kiemelkedő minőségű bársony jacquard szövet, rövid, nagyon szorosan szőtt szálakból, pont, mint a legszebb indiai szőnyegek, csodaszép selyem fénnyel és puha tapintással négyféle erőteljes színben.

ESQUISSE AU MUR

Tiszta selyemből készült zsugorított megjelenésű gyönyörű textil, melynek különlegességét a matt és a fényes részletek közötti kontraszt adja, a némi jacquard design jelleggel, 11 visszafogott, elegáns árnyalatban.

További részletes információ a MISIA PARIS textilek magyarországi forgalmazója, a BEVLO TEXTIL elérhetőségein.