02
jún

Cementlap kombinációjú egyedi fürdőszobabútor újdonság

Egy új kollekció, melyet a milánói Salone del Bagno  kiállításon mutatottak be, két olasz gyár, a burkolatgyártó  FIORANESE és a fürdőszobabútor gyártó ARCHEDA együttműködéséből született.

A design és a funkcionalitás találkozott az  Archeda új gyűjteményében, melyet a most kedvelt vintage stílus, és a Fioranese cementlap kollekciói inspiráltak.

Fioranese – Cementine Boho

Fioranese – Cementine Boho

AUTENTIKUSBÓL, KORTÁRS BURKOLAT

A századforduló klasszikus betonlapjainak újragondolása bútorok formájában, új dimenziókat nyitott meg a fürdőszoba designban. A Fioranese cementlapjainak mintázata és különleges speciális effektusai, dekoratív kortárs hatást adnak az új bútoroknak.

Fioranese – Black & White

Fioranese – Cementine Evo

Azonban nem csak a Cementine kollekciók ( Boho, Evo, Black & White )  voltak az Archeda fókuszában az új design megalkotásakor, hanem a romantikus, nosztalgikus, csipke hatású család, a Formelle is. A 3d hatású burkolatok semleges és szürkéskék árnyalatai a bútorok és mosdók modern, kubus formavilágának köszönhetően egy olyan újragondolt, finoman nosztalgikus nosztalgikus hangulattal ruházzák fel a fürdőszobát, ami mentes minden túlzó díszítettségtől, annak ellenére, hogy a érezhetően egyfajta századfordulós báj lengi körbe.

A cementlapokkal borított fürdőszoba bútorok látványos egyediségük mellett nagy sikerüket a kerámialapok verhetetlen tulajdonságainak is köszönhetik, hiszen a párával, vízzel, kozmetikai- és vegyi anyagokkal szemben maximálisan ellenállók, így ahogy fal- és padlóburkolatként, úgy bútoranyagként is ideálisak a fürdőszobai környezetben.

További részletes információ: GOLDENGRES-DADO BT