15
jún

Gyönyörű olasz kültéri textilek

A prémium minőségű olasz MARIAFLORA kültéri textilek a szövetgyártásáról nevezetes Piemont régióban, pontosabban Biella városában készülnek a svájci határ közelében. A családi kézben lévő vállalat designere Filippo Uecher a szövet gyárat nagyszüleitől örökölte, ami nevét a két tulajdonos nagymama, Mária illetve Flóra után kapta.

Mivel a környéken nagyon sok gazdag, mondhatni multimilliomos család élt – és él mind a mai napig –  ezért  a MARIAFLORA eredetileg az itt található kastélyok tulajdonosai számára tervezett enteriőr textileket.

A piac részéről idővel megnőtt az igény az olyan textilek iránt, amelyek nem fakulnak ki és megőrzik mind minőségüket, mind esztétikájukat akkor is, ha kültéri bútorokon használják őket.

Ezt felismerve, a MARIAFLORA a folyamatos fejlesztéseknek és innovációknak köszönhetően egyre nagyobb sikereket ért el a kültéri szövetek színtartósságát illetően.

Ez egész odáig fejlődött, hogy a gyárra  az olasz yacht bútorgyártó cégek is felfigyeltek és a MARIAFLORA immár több mint 20 éve folyamatos ellátója a szegmens nagynevű cégeinek, köztük olyan világhírű vállalatoknak is, mint például a Benetti Yachts.

A yacht design mellett, a kiemelkedő kvalitású textilek természetesen rendre megjelennek a legnagyobb szálloda- és wellness projekteken, a kávézók és éttermek kültéri bútorain, valamint az igényes kert designban egyaránt.

A víz- és szennytaszító, időjárás- és UV álló kültéri textilek minőségük mellett designjukban, színeikben és mintáikban is kiemelkedőt nyújtanak. Egyszínű árnyalatokból egész egyszerűen páratlan módon, a színkör minden színében tucatnyi lehetőséget kínálnak, amikhez monochom árnyalatonként elképesztő mennyiségű, színben harmonizáló mintás változatot fejlesztenek.

Az egyszínű szövet kollekcióikban gyönyörű színeket kínálnak, olyan puha pasztell és élénk, telt színeket amiket máshol nem lehet megtalálni, míg a mintáikat a kifinomult és visszafogott, modern-klasszikus elegancia jellemzi.

A MARIAFLORA természetesen nemcsak szöveteket, hanem díszpárnákhoz és függönyökhöz illő  kiegészítőket, rojtokat-bojtokat és szegőket is forgalmaz, amiben szintén kimagaslók a piacon.

További részletes információ a MARIAFLORA textilekről, a magyarországi képviselő, a SPLENDID OUTDOORS elérhetőségein.