15
jún

Zoffany, újragondolt klasszikus textil- és tapéta újdonság

A modern stílus és finom kivitelezés, valamint a gazdag anyagok ötvözetéből született ZOFFANY MUSE textil – és tapéta kollekció, az 1920-as évek kifinomultságát és dekadenciáját hozza vissza napjaink enteriőr designjába.

A csodálatosan szép, feltűnő megjelenésű gyűjtemény gazdag textúráival, merész és lenyűgöző színeivel egy extravagáns kaland, a dekadencia árnyalt felhangjaival.

A tizenkét feltűnő design motívumaiban a geometrikus és organikus minták elevenednek meg, amik, mint kortárs design, újraírják századforduló belső tereinek klasszikus világát.

Az EVELYN krizantém aprólékosan rajzolt virágfejei, a  WYNDHA gingko levelei és a TAISHO  lótusz levelei bonyolultan megmunkált, műalkotások absztrakt értelmezések a gyönyörű selyem textileken, illetve a tapétákon.

Evelyn

Taisho

Windham

Az ACANTHA SILK folytatja ezt a fényűző téma csillogó anyagát, amely tökéletesen megragadja az eredeti műalkotásban a marbling folyékonyságát, és egy 18. századi selyem damaszt.

Acantha silk

A FOLIES az olvasztott fém csillogásával rajzol kézzel díszített, gyöngyözött antik mintát a Zoffany kedvenc Jayshree anyagára, amely így, mint kortárs alkotás rendezi újra a tereket.

Folies

A geometrikus szövés a szabálytalan alakú BRIK kollekcióban kel életre, érdekes skálája és hatásos kölcsönhatásaként a matt és a csillogó felületek kombinációinak.

A HENNINGS  könnycseppes designja  gyönyörű mozgásérzettel rendelkezik ami hűen tükrözi az 1930-as évek archív mintavilágát.

A HEPWORTH az absztrakciót és a modernizmus példájaként, festőművészek palettája által inspirálva, a színek véletlenszerű keveredésével, összemosódásával  teremti meg a spontaneitás egyediségét, pont ahogyan a festékszínek folynak össze egy művész palettáján.

Hepworth

A vászon alapon kézzel hímzett, geometriai motívumú a TALULLAH kollekciót az 1920-as évekbeli “flapper” sapka inspirálta, nevét pedig a jazz ikon, Tallulah Bankhead -ről kapta.

További részletes információ a Zoffany magyarországi forgalmazója. a BEVLO TEXTIL elérhetőségein.