15
Júl

Egyedi igények szerint variálható design kerti bútor

LUDOVICA + ROBERTO PALOMBA tervei alapján született az olasz GIORGETTI  különlegesen szép kültéri bútor kollekciója, az APSARA.

A platform, amelyet a nyugalom oázisaként jelenik meg a kertben, újraírja és a luxus kategóriába emeli a szabadban való tartózkodás élményét.  Székkel kombinálva olyan szerkezeti elemekké válnak, amelyek bármikor mozgathatók, bővíthetők, vagy épp  eltávolíthatók, hogy a minden helyzetben a legnagyobb rugalmassággal biztosítsák a legideálisabb elrendezést.

Az alumíniummal kombinált afrormosia fából készült moduláris  alapok kétféle méretben kaphatók. Egyikük egy kisebb, klasszikus méret, míg a másik egy extrán nagy változat azok számára, akik inkább a hatásos, nagyvonalú arányokat preferálják.

A jellegzetes, alacsony alapokon álló Apsara kényelméről a hatalmas ülő- és hátpárnák gondoskodnak, amelyek bár a legpuhább, legfinomabb textilekből készülnek, teljesen vízállóak. A textilek kifinomult színei és textúrái, megkülönböztető egyediséggel bírnak más kültéri bútorok textiljeivel szemben. 

Sem látványukban sem tapintatukban nem idéznek semmilyen időjárás álló, szintetikus hatást, épp ellenkezőleg…  Az innovatív technológiáknak köszönhetően, a szabadban is képesek mind látványukban, mind tapintatukban a legfinomabb enteriőr textilek bársonyos puhaságával kényeztetni.

Az Apsara designját kifejezetten az egyediségre,  a különböző beállításokhoz való alkalmazkodásra tervezték.

A rozsdamentes acél csapok lehetővé teszik, hogy az platform alumínium lécein a különböző modulokat, a párnákat, a kis asztallapokat tetszés szerinti helyzetekbe/ pozíciókba/mélységekbe helyezzük és egy egyszerű mozdulattal mindig tetszés szerint variálhassuk.

A mobilizálható asztalkák háromféle változatban, négyszögletes, téglalap és kerek  formákban léteznek. A kerek asztalkák acélból, a szögletesek acélvázzal, tetejükön szürke márványlappal készülnek. 

Az ülőbútorokon és asztalokon túl, akár  egy nagyméretű, igazi luxus kültéri ágy, egy GARDEN BED is kialakítható a modulokból, az előbbiekhez hasonló módon rögzíthető  kiegészítő baldachinrudak, valamint a finoman áttört csipke árnyékoló segítségével.

További részletes információ a GIORGETTI termékeiről, az INTERNI BUDAPEST elérhetőségein.