20
Júl

Six Senses Hua Hin – a világ legszebb gyógyfürdője

Thaiföld keleti partján, a Sziámi öbölben, egy lótuszvirágoktól burjánzó fényűző trópusi  tó köré épült a világ talán legexkluzívabb gyógyfürdője, a SIX SENSES HUA HIN.

A egyedül álló építészeti koncepció szerint született komplexum különleges bája azonnal magával ragadja az ide érkezőket.

Az 55 elegáns villa mindegyike tágas terasszal, saját medencével, és saját trópusi kerttel rendelkezik. Mindegyikük körül – visszanyúlva a régi thai hagyományhoz – magas kőfal nyúlik el, tovább biztosítva a maximális intimitást.

A kényelmes villák üvegfalai földig érnek, ezáltal szinte behozva a trópusok növényvilágát a szobákba.

A fürdőszoba – a régi thai tradíciókhoz híven – az enteriőr folytatásaként,  kikerült a szabadba. Ez az építészeti koncepció elő csalogatta azt varázslatos fílinget, amely az érzékeket finoman ébresztve,  szelíden elénk tárja: milyen érzés úgy relaxálni a szabadban,  hogy közben  a természet ezer színét pásztázva, a  körbeölelő tó illatát érezve,  az abban lágyan hajlongó kecses lótuszokat érinthetjük.

Hatalmas, az óceánig elnyúló központi medencéjét magasba törő, kecses kókuszpálmák ölelik körbe.

A villákból a közösségi terek felé fordulva, további számtalan különleges élmény vár ránk.

A központi elhelyezkedésű tó közepétől, bangkirai fa járdák vezetnek 9 bűbájos, autentikus jegyeket viselő vályogházhoz. A házakat nem csak a tó középpontjával, hanem egymással is összekapcsolják  a  trópusi fa járdák, míg körülöttük a langyos trópusi vízen akár egy elvarázsolt, misztikus világban, mindenhol színpompás lótuszok ringatóznak, olyan érzést keltve, mintha csak  a vízen járnánk.

Távolodva a középponttól, a szögletes jegyek kerülnek előtérbe, ami 3, téglalap alakú „tóba süllyesztett” pihenő formájában nyilvánul meg. Egy-egy ilyen pihenő, 2-4 fő részére nyújt felejthetetlen kikapcsolódást. Egy csésze illatos tea mellett, a tó szintjével szemmagasságban lehet élvezni páratlan élményt, a szinte már  földöntúli csendet, és nyugalmat.

A SIX SENSES HIDEAWAY HUA HIN stílusos luxus üdülő, a teljes magány, a csendes befelé fordulás, a ritka és értékes nyugalom szigete. A határtalan szépségű természet magához ölel, felébreszti a rég elfelejtett érzékeket, meggyógyítja a lelket. Nem véletlen az elnevezés, HATODIK ÉRZÉK…

info:  SIX SENSES HIDEAWAY HUA HIN