29
Júl

SANTA BARBARA DESIGNS – a világ exkluzív napernyő gyártója

A SANTA BARBARA DESIGNS elegáns kültéri napernyői a tengerpartoktól a szárazföldek belsejéig, elbűvölő részei a legszebb villáknak, jachtkluboknak, luxusszállodáknak, exkluzív éttermeknek és vezető vállalatok létesítményeinek. Nemzetközi tervező szakemberek a Santa Barbara Designs minden esztétikai igénynek megfelelő és minden hely méretéhez igazodó termékeit szívesen választják, újra és újra, projektről projektre.

Minden 1981-ben kezdődött, a ma már ikonikus Santa Barbara Umbrella bevezetésével, amelynek időtlen formája visszhangozza azt kifinomult Santa Barbara életstílust, melyről nevét is kapta.

Az évek során ez a termék lett a mérce, amely nyomán minden Santa Barbara napernyőt megterveznek; sőt, számtalan későbbi  darabot is ez az első, autentikus napernyő ihletett.

Napjainkban több mint TÍZ EGYEDI NAPERNYŐ KOLLEKCIÓ létezik, amelyek a piac igényeihez és a széles ügyfélkörhöz igazodik.

A Santa Barbara Designs mindenféle időjárási igénybevételnek megfelelő,csúcsminőségű, tengeri időjárást is kiálló anyagokat és alkatrészeket használ, amelyek még a legszélsőségesebb körülményeknek is képesek ellenállni.

Méretek és anyagok több mint 70 féle variációja és kombinációja áll ügyfeleink rendelkezésére egyedi tervezési lehetőségeket és választásokat kínálva.

Minden napernyő egyedileg, kézzel készül a dél-kaliforniai mesterek által.

A kiváló minőség, a szakértelem valamint a változatos tervezési lehetőségek – beleértve az új színt, mintázatot, textúrát és befejezési lehetőségeket – olyan napernyőket eredményeznek, amelyek tartósak és örömöt okoznak. A legszebb faanyagra alkalmazott UV-álló lakkok biztosítják a tartósságot.

A sárgaréz vagy rozsdamentes acélszerkezetek biztosítják a hosszú élettartamot, és az ipari erősségű vásznak ellenállnak a penésznek és UV védelmet nyújtanak a naptól.

További egyedül álló különlegesség a cég portfóliójában a speciális POOL SLEEVE KIT RENDSZER, aminek köszönhetően a napernyők teljes biztonsággal helyezhetők a medencékbe is – így most mindennél egyszerűbb közvetlenül a vízben is árnyékos felületet biztosítani.

Minden egyes egyedi napernyő a Santa Barbara Designs csúcstechnológiával felszerelt dél-kaliforniai létesítményében készül. Folytatva a szakszerű tervezés és precíziós kivitelezés hagyományát, a divatos szabadtéri napernyők meghaladják az elkövetkező évek elvárásait is.

További részletes információ a SANTA BARBARA DESIGNS napernyőiről, a magyarországi képviselő, a SPLENDID OUTDOORS elérhetőségein.