07
aug

LIGNE ROSET designlámpák a kertben

Ugyan még javában tart a nyár, de így augusztus derekán már tudomásul kell vennünk – rövidülnek a nappalok. Mivel azonban ilyenkor is szívesen ücsörgünk a kertben, teraszon,  szükségünk van a kerti lámpákra, amikkel a korai sötétedés ellenére is biztonságossá, és  hangulatossá tehetjük környezetünket.

Ariane out függőlámpa és Globe outdoor gömblámpa

Ariane out függőlámpa és Globe outdoor kertilámpa

A kerti világítás megtervezéskor a fent említett mindkét funkciónak azonos súllyal kell érvényesülnie, különben a rossz döntés a legszebb kertet is látványosan lerombolja, míg a jó, további értéket ad ahhoz.

A kerti világítás többféle világítás formát takar. A biztonság érdekében szükség van a járdák,  kerti utak és teraszok megvilágítására, de fontos az igényes fal- és tárgymegvilágítás is, hiszen ezek a speciális világítási formák adják a biztonság mellett esztétikumot és vizuális élményt.

Ahogy az utóbbi évek kert trendjei diktálják, a nappali terek egyre jobban terjeszkednek a falakon kívülre, így egyre több design gyártónál találkozni olyan kültéri függő- és állólámpával, melyek mintha csak a szobákból léptek volna ki a szabadba.

Mushroom asztali lámpa és Globe outdoor lámpa

Mushroom asztali lámpa és Globe outdoor lámpa

Ariane out függő kertilámpa

A hideg fehér fényű polyetilén Ariane out függő kertilámpa lehetővé teszi a szabadtéri világítási pontok egyedi elrendezését, akár az opcionális akasztók használatával akár a kerti fák ágain átvetve.

Globe outdoor kertilámpa

Egyesével vagy csoportokba rendezve egyaránt látványos fényforrás a kertben a Globe outdoor kültérilámpa

Az utóbbi évek formái, az anyaghasználat, és a színek, mind erre az irányvonalra erősítenek.

Lun-R kertilámpa

LUN-R lámpák bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmasak. A feketére lakkozott rozsdamentes alsórészének 3 lába állítható, így könnyű megtalálni az ideális szöget a legszebb és legideálisabb világításiformához.

Ezek a design kültéri lámpák megjelenésükkel a lakóterek stílusos olvasólámpáit, illetve függesztett mennyezeti lámpáit idézik, amelyekkel számos módon tehető abszolút szobaszerűvé a terasz, az erkély, vagy a kert.

Ariane outdoor kültéri lámpa

Ariane outdoor

Mushroom kültéri lámpa

A Mushroom tipikus asztali enteriőr lámpát formáz csipetnyi játékossággal fűszerezve, ami a mókásan billegő, gömbölyded rozsdamentes acél “talpának” köszönhető.

A kültéri lámpák esetében  a design mellett azonban fokozott figyelmet kell fordítani a speciális, kültéri használat során felmerülő minőségi követelményekre is. Egy nem megfelelő minőségű darab azon túl, hogy hosszú távon nem képesek elviselni az időjárás viszontagságait, a nyári tűző napfényt, a téli extrém fagyokat, az esőt, a párás levegőt, rendkívül balesetveszélyes is. A LIGNE ROSET kertilámpái a funkcionalitás és a vizuális élmény páratlan összhangjában, az enteriőr design  legszebb formáit gondolják újra é viszik ki a falak közül a szabadba, álló, függő és fali lámpág képeiben.

További részletes információ a Ligne Roset kertilámpáiról a magyarországi forgalmazó, a LIGNE ROSET BUDAPEST BUDAPEST  elérhetőségein.

Mushroom és Globe outdoor kertilámpa kombinációk

Mushroom és Globe outdoor kertilámpa kombinációk

Ariane out kültéri falilámpa

Ariane out kültéri falilámpa

Ariane out kültéri függőlámpa

Ariane out kültéri függőlámpa

Ariane out kültéri fatörzs rögzítettkültéri faikar és földre helyezett Mushroom asztali lámpa

Ariane out kültéri fatörzs rögzítettkültéri faikar és földre helyezett Mushroom asztali lámpa