16
Sze

Tapéta illúziók az ANTHOLOGY újdonságaiból

A különleges tapétáiról híres ANTHOLOGY újdonságok közt ismét egy kuriózum jelent meg, még pedig a gyönyörű felületű ANTHOLOGY 05 széria. A textúrált falburkolatok népszerűsége  az utóbbi években folyamatosan nő.  Az új technológiáknak és a felületképzéseknek köszönhetően ezek a gyűjtemények olyan innovatív, kreatív felületeket és textúrákat kínálnak, amelyek alapjaiban határozzák meg és teszik stílusossá a kortárs belső tereket.

Ebben a szellemben született a legújabb csúcsminőségű sorozat is, az Anthology 05, melyeket a hajtogatás, a formák és színek egyedülálló párbeszédei ihlettek.

Elements

A kilenc izgalmas tapintatú és sokoldalú design-t felvonultató gyűjtemény egyértelmű kozmopolita vonzerővel rendelkezik és miközben továbbra is igazodik a márka alapvető értékeihez, beemeli a trendi színek gazdagabb palettáját is a látványvilágába.

ELEMENTS

Az újonnan kifejlesztett, raffia dombornyomással kombinált megjelenését, kizárólag az Anthology 05 széria számára fejlesztette a gyár. A designt rétegezéssel, majd papír préselésével és gyűrődésével hozták létre. Az ombre hatású ködös, éteres alapot a mozgás és a színek összemosásával érik el, melyek ötféle finom halvány pasztell és egy markánsabb türkízes árnyalatban jelennek meg.

CORAL

A sokoldalúan használható, kis méretű, finom motívumú Coral családot apró gyöngyökkel díszítették, hogy további extra dimenzióval növeljék a tapéta szikrázását és a ragyogást. A Coral eredetileg az Anthology 01 szériában készült és az ARTE ezt a népszerű designt bővítette és frissítette további négy új színnel, immáron ennek a kollekciónak a tagjaiként.

ETHEREAL

Egy feltűnő és kellemesen kiegyensúlyozott tapéta, melyet a Klecksography, azaz a hajtogatásból született művészi képek ihlettek. Ennek a technikának az alkalmazása absztrakt motívumok létrehozását tette lehetővé a tapéta lazán strukturált ritmikai blokkjaiban. A papíralapú vinilre nyomtatott és finomított selyem dombornyomással készülő Ethereal, öt vibráló színben ejti ámulatba a design tapéták szerelmeseit.

HIBIKI

Ezt a falburkolatot a bordás hatású bársonyok inspiráták sötétebb és világosabb hatású színeikkel, fény és árnyék játékaikkal. A horizontális árnyékos 3D-s megjelenése természetes fűszövetes hatást kelt, mely a tapéta áttetsző vinil alapjának köszönhetően tökéletesen élethű élményt nyújt.

ILLUSION

Mint a neve is utal rá, a család egy igazi illúzió… A csavart és csomós szövetek  gyűrött, texturált megjelenésű délibábja, amit a tapéta speciális dombornyomásával értek el, négy trendkövető, neutrális színben.

MODULATE

Ennyi részlehajlás engedtessék meg – a nagy kedvenc, a kollekcióból. Ezt a dramatikus 3-D falburkolatot az origami és a fashion egyik legjellegzetesebb motívumvilága, a leginkább ismert, Missoni halszálka minta inspirálta. A moduláció  mind horizontálisan, mind vertikálisan őrülten jól néz ki,  köszönhetően az új, “szálcsiszolt fém” dombornyomással készülő technológiának, ami a további fémes vibrációt, illetve mélységet ad a designhoz.

PLICA

Zúzott papírra emlékeztető, szövet alapú függőleges kialakítású tapétacsalád, melyet egy további szikrázó réteggel és új, szimbiotikus “szöveti dombornyomással” hoztak létre. Az éteri megjelenés az arany réz és a tiszta ezüst pelyhek finom szemcséinek köszönhető, ami egy új technológiai fejlesztés, kimondottan az Anthologia 05 számára.

SHATTER

Egy roppant találó név, tökéletes utalás a széttört üveg és tükör hatásra. A többrétegű textilre nyomtatott motívum és az üveges fényvisszaverő felület együttese, attól függően, hogy a fény hogyan esik rá, igazi térbeli, apró üvegszilánkos hatást nyújt a falon.

További részletes információ az ARTE összes termékéről, a magyarországi forgalmazó, a BEVLO TEXTIL elérhetőségein.